Cum arată Cristina Șișcanu fără machiaj. S-a filmat complet naturală: „Nu aveam nimic la mine”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată Cristina Șișcanu fără machiaj. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV a postat un videoclip în care apare complet nemachiată. Vedeta a ținut să le arate urmăritorilor cu ce probleme se confruntă în această perioadă, susținând că tenul ei a avut mult de suferit după vacanța petrecută în Italia. Iată ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o săptămână, Cristina Șișcanu a plecat cu familia în Italia, acolo unde și-a propus să petreacă un sejur de neuitat. Chiar înainte de plecare, vedeta a început să se confunte cu probleme ale pielii, însă aceasta a apelat la ajutorul unei creme antiacneice. Odată ajunsă în vacanță, soția lui Mădălin Ionescu a constatat că tenul ei are tot mai mult de suferit, situație despre care a vorbit deschis pe rețelele de socializare. Cu această ocazie, prezentatoarea a postat și un videoclip în care apare complet nemachiată, cerându-le sfatul celor care trec printr-o situație similară.

nema10nema10

Cum arată Cristina Șișcanu fără machiaj. Nu este prima dată când prezentatoarea TV se expune în toată naturalețea pe rețelele de socializare. Aceasta obișnuiește să publice imagini și videolclipuri în care este surprinsă așa cum se trezește la primele ore ale dimineții. Până în prezent, aceasta nu a apelat la intervenții estetice, însă a recunoscut că și-a injectat botox și a recurs la conturing ca metode de înfrumusețare artificială.

Citește și: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu:”La mulți ani, băiatul meu cu destin special”

Citește și: Cum arată Ștefania, fiica lui Mădălin Ionescu, la 25 de ani.Ce mesaj i-a transmis Cristina Șișcanu: „Te iubim”

Citește și: Pisica lui Taylor Swift are o avere de 97 de milioane de dolari.Ce rasă este felina

Citește și: Oana Roman își face operație estetică de abdominoplastie:”Sunt obligată să o fac!”

Cum arată Cristina Șișcanu fără machiaj

Pe contul ei de Instagram, Cristina Șișcanu a publicat un videoclip în care apare complet nemachiată. În această perioadă, vedeta se confruntă cu probleme severe ale tenului, care s-ar fi agravat pe timpul concediului în Italia. Cu toate acestea, prezentatoarea TV nu și-a ascuns imperfecțiunile, așa că nu a folosit niciun filtru de înfrumusețare și niciun produs cosmetic.

„Să vă zic ce mi s-a întâmplat în vacanță. Efectiv, la un moment dat, a început să mi se umfle fruntea, aici, ca un cucui, zici că am dat cu capul de ceva și mi se umfla. Nu, era un coș, un coș dureros și din acela mare. Urât rău de tot! Ce să fac, nu aveam nimic la mine', a povestit Cristina Șișcanu, pe Instagram.

„S-a întâmplat dintr-odată'

Se pare că problemele cu tenul ale Cristinei Șișcanu au debutat brusc, iar aceasta nu reușește să identifice cauza. Chiar înainte de a pleca în Italia, vedeta a sesizat că tenul ei are de suferit, însă lucrurile s-ar fi agravat pe durata concediului. Întoarsă acasă, prezentatoarea TV va lua toate măsurile necesare pentru ca situația să se amelioreze.

„Eu, înainte să plec în vacanță, tot aveam probleme cu tenul, începeau să-mi apară tot felul de prostioare pe față. Doamne, ce rău îmi pare că nu am făcut o poză! Era ceva îngrozitor! Era așa de umflat, pe o porțiune atât de mare. S-a întâmplat dintr-odată și a început să crească și nu se mai oprea', a mai spus vedeta în vârstă de 38 de ani.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton