Cum arată și cu ce se ocupă acum Florin Constantin de la Trupa Divertis. Are 65 de ani și două locuri de muncă

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Florin Constantin de la Trupa Divertis. Florin Constantin a făcut parte din trupa Divertis, alături de Toni Grecu, Doru Antonesi și Gyuri Pascu, ani și ani de zile fiind în atenția publicului larg. Ei bine însă, după ce s-a oprit din a mai atrage atenția tuturor prin poantele sale, a trăit cea mai mare dramă a vieții, fiindcă i-a bubuit apartamentul. De atunci însă, viața lui s-a schimbat radical!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Constantin de la Divertis s-a bucurat ani de zile de succes și a stârnit hohote de râs de nenumărate ori, însă mai apoi viața lui a luat o altă întorsătură. S-a axat pe o altă meserie, chiar înainte să-i bubuie casa în anul 2016. Mai concret, de 10 ani este profesor și predă comunicarea și științele comunicării persoanelor din societăților, din întreaga țară, ce îi solicită serviciile.

index-2024-04-11t125635.713index-2024-04-11t125635.713

Citește și: Florin Constantin de la Divertis s-a mutat în casă nouă, la 5 ani după ce i-a explodat apartamentul. „Totul se ruinase într-o secundă”

Citește și: Florin Constantin de la Divertis a rămas cu traume, după ce blocul în care locuia a explodat: „A fost un șoc foarte mare'

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie, în luna a șasea de sarcină. Artista s-a pozat în același costum de acum 4 ani

Citește și: De ce are Andreea Esca șofer personal: „S-a hotărât că trebuie pentru că puneam în pericol business-ul. Mă deranja. Era groaznic ca cineva să fie non-stop după mine…„ / A avut și bodyguard o perioadă

Cum arată și cu ce se ocupă acum Florin Constantin de la Trupa Divertis

Florin Constantin nu a vrut să se retragă, astfel că deși are 65 de ani, a vrut să aibă două locuri de muncă, atât timp cât simte că încă poate face acest lucru, mai ales că totul este din plăcere. Pe lângă frumoasa meserie respectabilă și apreciată, cea de profesor, Florin Constantin a mărturisit și faptul că a colaborat, până în prezent, cu multe persoane din clasa politică cu care acum a rupt orice legătură.

Mă mai ocup și de partea de comunicare a diferiților politicieni și parlamentari care acum au ajuns sus. Mai exact îi învăț să mintă frumos. După ce i-am ajutat i-am sunat telefonic dar de răspuns nu mi-a mai răspuns', a spus Florin Constantin pentru Click.

Florin Constantin: „Pentru 8 ore de curs am luat 300 de euro'

Florin Constantin câștigă destul de bine prin prisma celor două locuri de muncă pe care le are la cei 65 de ani ai săi. Mai precis, fără a ezita, a dezvăluit sincer că într-o zi de curs, de 8 ore, a luat 300 de euro. Totuși, atunci când este la catedră se dedică doar activității sale și face totul „ca la carte„, fără a fi distras de lucrurile din jur sau alte probleme.

„Tocmai ce am plecat astăzi – dimineață din București spre acasă, spre Iași. Am ținut un curs de comunicare și științe ale comunicării la Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești. De vreo zece ani predau, sunt profesor. Predau unde sunt solicitat de către companii. Predau în toată țara nu doar la Iași sau București.

Ceea ce predau eu este o combinație între psihologie, managementul comunicării și puțin umor ce mă definește. De exemplu ieri, pentru opt ore de curs, am luat 300 de euro. În cele opt ore am vorbit în continuu pentru că aveam persoane prezente în sală și pe zoom în același timp iar eu trebuia să le explic și să le arăt totul. Sunt obișnuit cu vorbitul mult de la radio, deci asta nu reprezintă o problemă pentru mine', a mai spus Florin Constantin pentru sursa menționată.

Cum se simte la 8 ani de la marea tragedie din viața lui

În anul 2016, Florin Constantin și soția lui au trăit o dramă pe plan personal. Mai precis, apartamentul lor cu 4 camere a sărit în aer, iar de atunci viața li s-a schimbat radical, cu atât mai mult cu cât soția lui a fost internată la psihiatrie din cauza depresiei pe urma a ceea ce s-a întâmplat. De atunci, pe urma despăgubirii primite de la firma de gaze, s-au mutat în casă nouă și totul merge bine în viața lor, inclusiv soția lui fiind într-o stare mult mai bună acum.

„Soția mea acum este bine. A avut COVID și de când a avut asta se simte foarte obosită…în rest e bine. Acum avem căsuța noastră și ne e bine după cele întâmplate', a conchis Florin Constantin pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton