Cum arată și cu ce se ocupă acum membrii trupei Sweet Kiss. Irina Pavlenco, Nicoleta Aneni și Laurențiu Vasioi s-au reunit, după aproape 20 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum membrii trupei Sweet Kiss. La începutul anilor 2000, trupa Sweet Kiss cucerea topurile muzicale din România, prin hituri precum „Alin, Alin', „Floare albă, floare neagră' și „Mă gândesc la tine'. Grupul muzical a fost desființat în anul 2004, iar Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni și Laurențiu Vasioi au dispărut din lumina reflectoarelor. Iată cu cum arată și cu ce se ocupă astăzi cei trei membri ai trupei Sweet Kiss!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum membrii trupei Sweet Kiss. Trupa Sweet Kiss a fost înființată în anul în anul 1997 și i-a avut în componență pe Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni și Laurențiu Vasioi. După șapte de succes pe scena muzicală din România, formația a fost desființată, din cauza unor „clauze contractuale', după cum a dezvăluit Irina Pavlenco. În primăvara acestui an, formația muzicală s-a relansat pe piața muzicală, propunându-și să ajungă la succesul de acum 26 de ani.

ki12ki12

Citește și: Cum a cucerit-o Alex Gully pe Cosmina Păsărin. Noi detalii despre relația lor: „Aceste aspecte contează pentru mine”

Citește și: Pepe și Yasmine Pascu, imagini fabuloase din vacanță. Au plecat cu cei trei copii în Turcia

Citește și: Cele mai sexy poze cu Diana Munteanu în costum de baie. Ce dietă ține la 44 de ani: „Sunt în cea mai bună formă a mea”

Citește și: Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Și-a înființat propria afacere și are un profit impresionant

Cum arată și cu ce se ocupă acum membrii trupei Sweet Kiss

În anul 2004, trupa Sweet Kiss s-a destrămat, iar cei trei membri au dispărut din lumina reflectoarelor. După desființarea grupului muzical, Nicoleta Afrodita Aneni a emigrat în Italia, acolo unde a lucrat ca bucătar. Tot acolo, și-a cunoscut soțul și au devenit părinții unei fetițe, care acum are 15 ani. Ulterior, artista s-a mutat în Marea Britanie, din cauza unor probleme de familie. De altfel, a fost printre concurenții din top 20 de la MasterChef 2022, de la Pro TV.

„La 28 ani, când l-am născut pe fiul meu, Mario, pot spune că mi-am descoperit pasiunea pentru bucătărie, din dorința de a găti cât mai sănătos și diversificat, pentru el. Mario avea doi ani când am participat la o nuntă dintr-un restaurant de 4 stele de acolo. Nu s-a ridicat toată seara de la masă, fascinat fiind de farfuriile care veneau una după alta. Erau porţii mici şi cu un aspect impecabil. Când am ajuns acasă, mi-a spus: „Mami, eu nu mai mănânc decât dacă mâncarea arată ca cea de acolo'. Aşa am început să învăţ, să experimentez', a povestit Nicoleta.

Nicoleta Aneni a fost la un pas să-și piardă viața

La nașterea fiului ei, Nicoleta Aneni a fost la un pas să-și piardă viața. Din cauza unui diganostic dificil, fosta membră din trupa Sweet Kiss a suferit o hemoragie puternică și a povestit, într-un interviu televizat, momentul dureros.

„Am avut un diagnostic pe care eu l-am aflat după ce am născut: placentă pelviană centrală cu șanse de supraviețuire de 1%. Eu nu simțeam nimic, am mers în fiecare lună la analize, am făcut toate ecografiile care se cereau pentru ca eu să știu că este totul în regulă. La șase luni am avut dintr-o dată o hemoragie. Eram foarte activă și mergeam mereu prin oraș. Eram slăbuță cu o burtă imensă și dintr-o dată m-am trezit cu hemoragie. Norocul meu era că băiatul era dezvoltat.

M-au trimis acasă și îmi aduc aminte că era o doamnă acolo, la poartă care mi-a zis că sângerarea aia nu este de nicăieri. Eu am zis că este vina mea că am fost foarte activă și am stat la pat până la naștere', a povestit Nicoleta, la Antena Stars.

Irina Pavlenco și Laurențiu Vasioi și-au continuat cariera muzicală

După desființarea celebrei trupe, Irina Pavlenco și Laurențiu Vasioi și-au continuat cariera muzicală. Artistul a lucrat într-un studio de producție muzicală, colaborând cu mai multe formații, în timp ce ea a avut mai multe proiecte importante în Italia și Marea Britanie.

„Trupa nu s-a destrămat niciodată, doar că drumurile noastre personale ne-au dus pe alte căi. Noi am rămas prieteni până în ziua de azi, mai mult decât prieteni, trupa ‘Sweet Kiss este o familie. În concluzie nu ne-am despărțit niciodată', a spus Irina Pavlenco, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton