Îți mai amintești de Krishna și Rukmini, cuplul de soliști celebri în anii 2000? Cum arată și cu ce se ocupă astăzi

 Ifrim Georgiana
.

Au trecut aprope două decenii de când Krishna și Rukmini au dispărut din lumina reflectoarelor. Probabil mulți și-i amintesc pe cei doi artiști, mai ales că odinioară formau un duo emblematic, pe scenă și în viața reală. Cântărețul a și cerut-o în căsătorie pe Rukmini, într-o emisiune prezentată de Teo Trandafir, dar ea l-a refuzat și s-au despărțit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Krishna și Rukmini aveau mare succes muzical, în urmă cu peste un deceniu, și se spunea că au strâns o avere din concerte. Cei doi făceau un adevărat spectacol pe scenă și în platourile de televiziune, promovând cultura și muzica indiană. Povestea lor de dragoste a început în Fălticeni, orașul natal al Rukminei, când artistul a remarcat-o în public, în timp ce susținea un concert. Krishna i-a propus să-i devină parteneră de scenă și a dus o luptă de convingere cu părinții ei, dat fiind că era minoră pe atunci. Colaborarea lor s-a dovedit un succes și s-a transformat într-o idilă.

kri10kri10

Citește și: Îți mai amintești de Nea Rață de la Ferma Vedetelor? Cum arată și cu ce se ocupă, acum, la 9 ani de la show-ul TV

Citește și: Îți mai amintești de actrița Rodica Negrea, interpreta personajului „Nana” din „Moștenirea”? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 66 de ani

Citește și: Ce i-a spus Lola Crudu de la Survivor All Stars Oanei Ciocan despre logodnicul ei, Jador: „Dacă mai aveam vreun dubiu, acum mi-am dat seama că…'

Citește și: Cine este Ciprian Sandu de la Insula de 1 milion. Tragedia care i-a marcat viața tânărului influencer

Îți mai amintești de Krishna și Rukmini, cuplul de soliști celebri în anii 2000?

În anii 2000, se spunea că Krishna și Rukmini făceau o avere din concerte. Ei câștigau circa 1.500 de euro doar la un eveniment. După câțiva ani de relație, artistul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie, invitați fiind la o emsiune de maximă audiență a lui Teo Trandafir, dar ea l-a refuzat.  Nu a durat mult și cei doi s-au despărțit. De atunci, Rukmini nu a mai putut urca pe scenă pentru că fostul iubit, Krishna, nu ar mai fi de acord ca ea să-i cânte melodiile.

În prezent, Cristina Ichim, pe numele ei real, are o relație alături de alt bărbat și a renunțat la vestimentația indiană. Cu 7 ani în urmă, ea a devenit mamă pentru prima dată, astfel că s-a dedicat complet vieții de familie.

De cealaltă parte, Krishna nu a renunțat la pasiunea pentru muzică, astfel că, acum ceva ani, a colaborat cu Codruța Filip. Cei doi plănuiau să-și înființeze o trupă împreună, însă ideea lor nu s-a mai concretizat.

Rukmini a refuzat, în direct, cererea în căsătorie a lui Krishna

În 2004, după 10 ani de relație, Krishna a decis s-o ceară în căsătorie pe iubita lui, Rukmini, într-o emisiunea prezentată de Teo Trandafir. Ea l-a refuzat și a încercat să se eschiveze, însă o trădau expresiile faciale. Nu a mai durat mult timp până când povestea lor de dragoste s-a încheiat, iar Rukmini și-a găsit fericirea alături de un bărbat mai tânăr.

În trecut, Krishna și Rukmini încasau aproximativ 1500 de euro la un concert, reușind astfel să strângă o avere. Diferența de vârstă de 10 ani se pare că a reprezentat, totuși, un impediment în relația lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton