Cum arată și cu ce se ocupă Vio, fratele Geaninei Ilieș. Vio este mai mic decât ea și o ajută în afaceri: „Noi ne-am completat, a fost tot timpul alături de mine”

 Ifrim Georgiana
.

Geanina Ilieș s-a retras din televiziune și se implică în totalitate afacerilor sale. Fratele ei mai mic, Vio, îi este partener de business și au o relație cum mulți și-ar dori. De curând, cei doi au fost interviați chiar în spațiul în care își desfășoară activitatea, fiind deja la a doua afacere pe care o lansează împreună. Iată cum arată și cu ce se ocupă fratele Geaninei Ilieș!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a lucrat ani de zile în televiziune, Geanina Ilieș s-a retras de pe micul ecran, dedicându-și toată atenția afacerilor pe care le conduce. S-a afirmat ca antreprenoare de succes și are rezultate pe măsura implicării ei. Fratele fostei prezentatoare TV o ajută în business și au lansat deja cea de-a doua afacere împreună. Vio spune că Geanina este ca o „mamă' pentru el, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este mică.

gean9gean9

Citește și: Geanina Ilieș se întoarce în televiziune, după mai bine de doi ani de pauză: „O sa vă placă noul concept”. A semnat cu Antena Stars

Citește și: Cum se menține Geanina Ilieș în formă. La 37 de ani, arată ca o adolescentă: „Îmi dă o stare foarte bună de spirit”

Citește și: Cum a schimbat-o pe Alina Laufer divorțul de Jorge, de acum 12 ani: „Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură și nu m-am văzut o mamă singură”

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Eva Măruță, după ce a văzut filmul „Tati part-time” împreună cu fiica ei, Sofia: „Indiferent ce zic haterii, Eva este…”

Cum arată și cu ce se ocupă Vio, fratele Geaninei Ilieș

Asemănarea dintre Geanina Ilieș și fratele ei mai mic, Vio, este izbitoare. Cei doi au o relație specială și sunt parteneri de afaceri, tânărul punctând că fosta prezentatoare TV a reprezentat un adevărat punct de sprijin pentru el.

„Păi așa cum, bănuiesc, că o știți și voi, ca o familie. Geanina a fost ca o mamă pentru mine, chiar dacă este o diferență destul de mică de vârstă. Noi ne-am completat, a fost tot timpul alături de mine. Este exact cum mi-aș fi dorit să fie, de fapt', a spus fratele prezentatoarei TV.

Geanina Ilieș și fratele ei sunt parteneri de afaceri

Geanina Ilieș și Vio au lansat deja cea de-a doua afacere împreună. Au pornit pe drumul antreprenoriatului în urmă cu 9 ani și se pare că au înregistrat profituri remarcabile, având ca nișă domeniul beauty.

„Este a doua căsuță, un al doilea copilaș și mă bcuur foarte tare că am reușit să punem pe picioare în zona de sud a Bucureștiului cel de-al doilea business. Este un business pe care l-am început acum 9 ani, cu 2 ani înainte să plec de la Observator și a început să-mi placă foarte mult, pentru că e zona de beauty, e o zonă în care eu mă regăsesc și îmi place foarte mult', a declarat prezentatoarea TV.

Geanina Ilieș revine la TV

Geanina Ilieș și-a anunțat fanii, în mediul online, că revine în televiziune. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a semnat acum un contract cu Antena Stars, după cum a anunțat cu doar o săptămână în urmă.

Sunt încântată să revin la pupitrul știrilor, în familia Antenei, aici, unde am regăsit una dintre cele mai dinamice redacții de știri şi reperul TV al lumii mondene din România. Experiențele de la pupitrul Observatorului din anii trecuți și a emisiunilor moderate din ultimii ani, vor lăsa, vă asigur, o amprentă frumoasă în cadrul știrilor Antenei Stars. O să vă placă noul concept, vă promit acest lucru. Abia aştept să începem!' a declarat Geanina Ilieș, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton