Cum arată și cu ce se ocupă acum Gabriel Lăutaru, fostul solist de la Boombastic: „Vreau să îmi deschid o frizerie proprie”

 Ifrim Georgiana
.

La începutul anilor 2000, trupa Boombastic făcea ravagii în industria muzicală românească, datorită piesei „Ești ca o viperă'. În 2005, formația muzicală s-a deființat, iar cei cinci membri au apucat-o pe drumuri diferite. Gabriel Lăutaru a renunțat definitiv la muzică, încercându-și norocul în mai multe domenii de activitate. Iată cum arată și cu ce se ocupă astăzi fostul lider al trupei Boombastic!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Gabriel Lăutaru a cunoscut celebritatea, alături de ceilalți membri ai trupei Boombastic. „Ești ca o viperă', cea mai cunoscută piesă a lor, a făcut isterie la vremea respectivă, fiind difuzată în toate cluburile și terasele. După desființarea grupului muzical, o parte dintre tineri au încercat să-și construiască cariere solo, în timp ce alții s-au reprofilat și au experimentat noi domenii de activitate, cum este cazul lui Gabriel Lăutaru.

boom9boom9

Citește și: Serialul Groapa a fost scos din grila Pro TV, după trei episoade difuzate. Ce au decis șefii postului TV: „Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să…'

Citește și: De ce s-a amânat procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Magistrații vor să audieze copilul pentru a…”

Citește și: Scandalul dintre George Buhnici și Consiliul pentru Combaterea Discriminării ajunge la Curtea Constituțională a României: „Am fost hărțuit și agresat de nenumărate ori…'

Citește și: Unde a plecat, de fapt, Dj Lalla, în dimineața în care a murit. Ultimele imagini cu ea, în viață, contrazic ce se știa până acum

Cum arată și cu ce se ocupă acum Gabriel Lăutaru, fostul solist de la Boombastic

După desființarea trupei Boombastic, Gabriel Lăutaru s-a retras din lumea muzicală și s-a concentrat pe viața de familie. Pe parcursul anilor, a încercat mai multe meserii și a fost paznic, șofer de taxi și, mai nou, frizer. În prezent, visează să-și deschisă propria frizerie și să devină hairstylistul artiștilor din România.

„Vreau să îmi deschid o frizerie proprie, să tund și artiștii, dar voi continua să tund și alți copii care provin din familii sărace și merg la școală, care nu au posibilități financiare.

Un tuns poate ajunge și la 40 de lei, n-au de unde plăti. Momentan, muncesc, ca să strâng banii necesari, ar fi nevoie de mii de euro pentru o frizerie a mea', a spus el, potrivit playtech.ro.

Cât despre sumele încasate din drepturile de autor, a adăugat: „Din drepturile de autor nu mai primesc decât o dată pe an, în jur de 30 de lei net, din partea CREDIDAM, eu fiind și membru CREDIDAM, care gestionează drepturilor de autor. Ei monitorizează tot ce înseamnă audiovizual'.

Gabriel Lăutaru tunde copiii nevoiași

De când s-a reprofilat pe frizerie, Gabriel Lăutaru tunde copiii proveniți din familii defavorizate, pe care i-a cunoscut pe vremea când lucra ca agent de pază.

„Această familie, numeroasă, cu cinci copii, patru băieți și o fetiță, e cu mari probleme financiare, îi cunosc de prin 2010, de când lucram ca bodyguard, la un supermarket, veneau acolo, ca să le mai dea lumea câte un bănuț.

Le mai dădeam și eu mâncare, am rămas apoi în legătură cu ei, îi mai ajut, când pot, le-am oferit și haine. După ce m-am perfecționat în tuns, căci am făcut cursuri de frizerie, i-am vizitat, ca să îi tund gratuit pe cei patru frați, trei fiind școlari.

Ți se rupe sufletul când îi vezi. Sunt crescuți doar de mama lor, din alocații și din ajutor social. Însă, când ies în oraș, toți sunt foarte curați și frumos îmbrăcați', a adăugat acesta.

Gabriel Lăutaru și-ar dori revenirea trupei Boombastic

La 20 de ani de la desființarea trupei Boombastic, Gabriel Lăutaru spune că și-ar dori revenirea acesteia pe scena muzicală. Fostul lui coleg de trupă, Niky, a rămas în zona de producție muzicală, însă s-a axat pe muzică bisericească.

„Niky a rămas în zona de producție muzicală, s-a axat pe muzică bisericească, așa că nu cred că mai dorește să revenim cu trupa noastră dance.

Mie mi-ar plăcea, sunt convins că am avea din nou succes. Atâtea alte trupe dance au revenit și au căutare, au concerte', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton