Cum arăta Daniela Nane la 20 de ani. Frumusețea ei i-a adus titlul de Miss România

 Ifrim Georgiana
.

Daniela Nane este o actriță de succes, frumoasă și cu trăsături delicate. Ea fost prima femeie care a câștigat titlul de „Miss România' după Revoluție, la vârsta de 20 ani, iar ofertele din lumea modellingului au venit imediat. Le-a refuzat însă pe toate, s-a întors la București și a intrat la teatru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Daniela Nane (52 de ani), actriță cu un palmares bogat de nominalizări și premii, s-a născut la Iași. Pasiunea pentru artă și-a descoperit-o de la o vârstă fragedă și a luptat pentru dreptul de a-și alege propriul drum, deși părinții o vedeau un medic de succes. Odată mutată la București, Daniela Nane începe pregătirea cu Petrică Gheorghiu, omul prin mână căruia au trecut mulţi dintre marii actori ai României. Nu ia examenul din prima încercare și, din dorința de a scăpa de inhibiții la cea de-a doua prezentare, în același an, participă la concursul Miss România.

naneeenaneee

Citește și: Daniela Nane a plecat cu Octavian Ene în Israel. Ce spune actrița despre succesul iubitul ei

Citește și: Octavian Ene și-a dat demisia de la teatrul unde iubita lui, Daniela Nane, este director artistic: „Au fost 5 ani frumoși, în care am…”/ Motivul pentru care a luat decizia 

Citește și: Rosa, fiica lui Pepe, a împlinit 9 ani! Ce mesaj a primit de la tatăl ei și soția lui, Yasmine: „Cea mai frumoasă și mai lipicioasă…”

Citește și: Meghan Markle, mesaj secret pentru Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer: „Își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Ducesa a transmis în mod clar…”

Cum arăta Daniela Nane la 20 de ani

Daniela Nane avea frageda vârstă de 20 de ani când a câștigat titlul de „Miss România', la primul concurs organizat după Revoluție. Câteva imagini alb-negru o surprind pe actriță cu coroana pe cap, într-o rochie diafană, alături de celalalte concurente. Aceeași atitudine plină de grație o caracterizează și astăzi, la cei 52 de ani ai săi, și pare că trecerea timpului nu și-a pus deloc amprenta asupra chipului ei.

„Frumuseţea m-a ajutat, pentru că e în firea lucrurilor ca oamenii să-şi dorească să vadă pe scenă actori frumoşi. Pe de altă parte, oamenii din branşa mea sunt de multe ori snobi şi au senzaţia că dacă eşti frumoasă nu mai ai şi alte calităţi, şi asta e o prejudecată tâmpită. La începutul carierei mele, mulţi nu prea m-au luat în serios şi se gândeau că fac această profesie doar pentru că arăt într-un fel, nu pentru că am anumite date pentru ea', povestea actrița, cu ceva timp în urmă.

Cum se menține Daniela Nane silueta

Prima Miss România recunoaște că are un set de reguli pe care le respectă când vine vorba de silueta sa.

„Nu pierd nopțile, muncesc cu drag și sunt tot timpul calmă și veselă. Mănânc ce-mi place, dar nu oricât și nu oricând. Beau rar cafea și alcool, nu mănânc carne, în schimb îmi plac dulciurile. Dacă pun 2-3 kg, iau masuri, țin o dietă ușoară, săracă în carbohidrați și fac tratamente corporale', a spus ea.

Daniela Nane a fost căsătorită de două ori

Daniela Nane a fost căsătorită de două ori. Afaceristul Viorel Popa este primul ei soț, alături de care a devenit mama unui fiu, pe nume Codrin. Din nefericire, căsnicia lor nu a fost una de durată și au decis să divorțeze în 2002.

În 2016, actrița s-a recăsătorit cu Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale. La începutul anului, Daniela Nane a confirmat divorțul, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene, mai tânăr cu 20 de ani decât ea: „Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum'.

După imaginile care i-au surprins împreună, Octavian Ene și-a dat demisia din cadrul Teatrului Muzical Ambasadorii, unde director artistic este chiar iubita sa, Daniela Nane: „Au fost 5 ani frumoși, în care am împărțit împreună cu foștii mei colegi unele dintre cele mai frumoase experiențe. Vă mulțumesc și vă urez mult succes în continuare în ascensiunea voastră!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton