Cum arată Ela Crăciun după ce a slăbit 10 kilograme: „Pot merge foarte încrezătoare la plajă”. Prezentatoarea TV nu a ținut diete

 Ifrim Georgiana
.

Ela Crăciun a slăbit aproximativ 10 kilograme și recunoaște că nu a ținut nicio dietă. Prezentatoarea TV este pregătită să-și etaleze trupul pe plajă, mulțumită fiind de transformarea prin care a trecut în ultimul an. Vedeta s-a distanțat de presiunea constantă a dietelor și spune că mentalitatea sănătoasă a ajutat-o să piardă în greutate. Iată secretul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ultimul an, Ela Crăciun a trecut printr-o schimbare spectaculoasă, reușind să slăbească aproximativ 10 kilograme. Prezentatoarea TV a recunoscut că a încercat toate dietele existente, însă nu a reușit să-și mențină greutatea dorită, după curele de slăbit. Drept consecință, vedeta a decis să nu-și mai impună un regim alimentar pe o perioadă limitată de timp, ci să intervină asupra stilului ei de viață. Astfel, într-un an de zile, Ela Crăciun a reușit să slăbească nu mai puțin de 10 kilograme.

ella10ella10

Ela Crăciun a recunoscut că nu are un regim alimentar drastic și nu-și refuză poftele, având în vedere că este o împătimită a dulciurilor. Totuși, prezentatoarea TV subliniază că porțiile fac diferența, așa că evită excesele de orice fel.

Citește și: Cum își menține Ela Crăciun silueta în perioada sărbătorilor de iarnă: 'Am renunțat de mult la a ține diete'

Citește și: Ela Crăciun are trei copii, dar nu se panichează: „Da, îmi doresc mai mulți copii”/ INTERVIU

Citește și: Mara Bănică a dezvăluit ce a vorbit cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a spus că ar avea un nou iubit: „Acel doctoraș cu care e pozată pe Instagram…'

Citește și: Cine este Delia Săvoiu de la Chefi la cuțite. Și-a declarat public pasiunea pentru Cătălin Scărlătescu și vrea să-i cânte la nuntă: „Îmi place de nu mai pot. Îl ador!”

Cum arată Ela Crăciun după ce a slăbit 10 kilograme

În ultimul an, Ela Crăciun a slăbit 10 kilograme, fără a ține niciun fel de dietă. Vedeta a adoptat o mentalitate sănătoasă și se rezumă la trei mese pe zi, însă este atentă la numărul de calorii din farfurie. Ca urmare a faptului că a pierdut în greutate, prezentatoarea TV spune că s-a ales cu un exces de piele în zona taliei și a coapselor.

,,Am slăbit în decurs de un an de zile, în momentul în care mi-am spus că nu mai vreau să țin nicio dietă, pentru că efectiv eram disperată de atâtea tentative nereușite. Mi-am propus să mănânc orice îmi doresc, în decursul a trei mese pe zi, nimic între mese, iar dacă voiam o prăjitură, luam doar jumătate sau un sfert din porție, însă niciun alt carbohidrat la masa respectivă. Încet și sigur am slăbit astfel 10 kilograme, însă după ce am realizat această schimbare, pielea s-a lăsat destul de mult în zona taliei și a coapselor', a declarat Ela Crăciun.

„Nu aș vrea neapărat să mai slăbesc'

Pentru a-și tonifia pielea, Ela Crăciun a apelat la o procedură de stimulare multi micro alveolară. După numai patru ședințe, prezentatoarea TV a obținut rezultate spectaculoase și spune că și-a redobândit încrederea.

„Nu aș vrea neapărat să mai slăbesc, cât să îmi remodelez puțin corpul. Este un dermo-masaj cu role, care te drenează și tonifică.

Se numește Icoone și după doar 4 sedințe eu am avut deja minus 1,5 centimetri pe picior și 1 centimetru în talie. Pot merge foarte încrezătoare la plajă. Deja la nivelul pielii se simte o senzație mult mai fină, iar atunci când vine vorba de slăbit eu sunt prima care își dorește să încerce tot ce e mai nou în domeniu', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton