Cum arată fiica Danielei Crudu, la 8 luni. Fosta asistentă TV i-a filmat pe Daiana Maria și tatăl ei într-o ipostază emoționantă

 Ifrim Georgiana
.

Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima oară în primăvara acestui an, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Daiana Maria. Fosta asistentă TV nu obișnuiește s-o expună în mediul online, însă de curând a postat un videoclip cu Daiana Maria, care e ținută în brațe de tatăl ei. Iată imaginile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 1 mai, Daniela Crudu a adus-o pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la o clinică privată din Capitală. Mai apoi, în luna august, fosta asistentă TV a creștinat-o pe Daiana Maria, eveniment la care au luat parte aproape 200 de persoane. Bruneta a fost destul de discretă privind viața personală și nu prea s-a afișat nici cu tatăl fiicei ei, un tânăr de 28 de ani, pe care l-a descris ca fiind cuminte, liniștit și deschis la minte.

san10san10

Citește și: Cine este bărbatul care o ajută pe Daniela Crudu să aibă grijă de fiica ei nou-născută. Nu este vorba despre tatăl micuței: „Îți stă bine”

Citește și: Cum arată fiica Danielei Crudu, la 4 luni: „Nu-mi imaginez viața fără ea'. Noi imagini cu Daiana

Citește și: Povestea tristă de viață a lui David, elevul care a murit sub dărămăturile internatului din Odorheiul Secuiesc. Era crescut numai de mamă și de Crăciun ar fi împlinit 18 ani

Citește și: Mama Laurei Cosoi a murit: „Te iubim dincolo de viața asta!”. Boala de care suferea Ligia Cosoi

Cum arată fiica Danielei Crudu, la 8 luni

De curând, Daniela Crudu a postat un nou videoclip cu fiica ei, Daiana Maria, în vârstă de 8 luni. Fosta asistentă TV și-a filmat fetița în brațele tatălui ei, care a purtat-o cu multă grijă și afecțiune. Micuța apare îmbrăcată într-un costum roz, cu o căciulă albă pe cap, iar toată atenția și-a îndreptat-o spre telefonul mamei ei.

Iubitul Danielei Crudu este un afacerist român, însă cei doi se afișează destul de rar împreună, fiindcă au decis să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile, deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online

El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. (…) E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important', a spus vedeta, într-o emisiune televizată.

Daniela Crudu a născut prematur

Daniela Crudu a născut prematur, la o clinică din București. Fosta asistentă TV și fiica ei au fost internat e în spital timp de 5 zile, iar micuța s-a aflat sub atenta supraveghere a medicilor.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu aveam chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi.

E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. Cu el seamănă', a spus ea la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton