Cum arată fiica lui Meme Stoica. Teodora are 27 de ani și participă la triatloane: "Copilul devine idolul părintelui"

.

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, managerul general al echipei de fotbal FCSB, are 27 de ani și este pasionată de sport. Dar nu jogging în parc, la final de săptămână, ci participă la triatloane, unde aleargă zeci de kilometri. Fiica lui Meme Stoica este mândră de ea și spune că tatăl ei este principalul său suporter.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Teodora Stoica este mândră de performanțele sale în sport, iar tatăl ei este și mai mândru. Acesta a postat, după ultimul triatlon al fiicei sale, că trăiește acel moment în care copilul a devenit idolul părintelui. Fiica lui Meme Stoica bifează record după record, deși abia a intrat în lumea triatloanelor.

Meme Stoica, mândru de fiica lui


Teodora Stoica a fost printre cei 160 concurenţi care au fost la startul competiţiei care a cuprins trei probe sportive: înot, ciclism şi alergare. A dus probele până la capăt, la sfârșit a primit chiar și o diplomă.

„Cu suporterul meu numărul 1. Am terminat prima mea distanță olimpică de triatlon: 1,5 kilometri de înot (24 de minute), 40 de kilometri pe bicicletă (în o oră și 31 de minute) și 10 kilometri de alergare (în o oră). Sunt mândră de mine’, a fost mesajul postat pe Facebook de Teodora, după competiție.


„Cred că înotul pentru că am descoperit recent că alunec pe apă, sunt chiar bună la înot. Visul meu este să merg la un IronMan. IronMan e cam cel mai greu triatlon', spune Teodora Stoica.

Citește și: Alexandru Arșinel, decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei’.Actorul și-a primit distincția așezat în scaun cu rotile

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui’


Citește și: Alexandra Stan, cu vergeturile la vedere, după scandalul cu George Buhnici:„Nu mă judec

Într-o fotografie apare și alături de tatăl ei, care e și el mândru.

Proba în urma căreia fiica lui Mihai Stoica a obținut o medalie s-a desfășurat pe Canalul navigabil Bega. Oficialul de la FCSB a fost prezent la Timișoara pentru a-și susține fiica. Acesta speră ca jucătorii FCSB-ului să aibă o atitudine asemănătoare cu a Teodorei Stoica la meciul de diseară cu Rapid.


„Acel moment în care copilul devine idolul părintelui… al doilea triatlon încheiat după 8 luni de antrenamente (ciclism de doar 2 luni)…’, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Fiica lui Meme Stoica vrea să ajungă la IronMan


Luna tecută, Teodora a participat la primul ei triatlon. Și atunci l-a avut alături pe tatăl ei. A postat imagini de la malul mării, după concurs.

„4 iunie – primul meu triatlon ❤️ 900m înot, 32 km bicicletă (off-road) 6 km alergare (pe plajă) în 3h 21 min. … un pas mai aproape de Ironman pe care visam să-l termin.

E o nebunie ce fac ca să mă distrez zilele astea ? Ce e și mai nebunesc e că nu am început mai devreme!’, anunţa atunci pe contul ei de Facebook.

Ironman este o distanță de triatlon în timpul căreia sportivul trebuie să înoate 3,8 km, să meargă cu bicicleta 180 km și să alerge 42 km. Pentru a trece această distanță sportivul are la dispoziție nu mai mult de 17 ore. În total sportivul parcurge o distanță de 226 km.