Cum arată fiica lui Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din istorie. A stat 20 de ani ascunsă!

 Dumba Gabriela
.

Manuela Escobar avea nouă ani în 1993, atunci când tatăl său, Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din istorie a fost ucis. Împreună cu mama si fratele ei, care avea 16 ani atunci, Manuela a fost nevoită să fugă din ţară şi a trăit ani de zile în Argentina, ascunsă, cu statut de refugiat, pentru a scăpa de furia oamenilor, dar şi de grupările rivale de traficanţi.

55f300a89dd7cc25008b9b45-750-81555f300a89dd7cc25008b9b45-750-815

În 1993, Pablo Escobar a fost împuşcat, după ce a semănat teroare în toată Columbia şi a fost în război inclusiv cu politicienii şi cu Poliţia, conflict în urma căruia au murit mii de oameni.

În urma mafiotului au rămas soţia şi doi copii minori, Sebastian (42 de ani acum) şi Manuela (35 de ani acum). Cei trei au fugit în Argentina şi chiar dacă mult timp s-a crezut că s-au lafăit în lux, averea de peste 20 de miliarde de dolari a lui Pablo Escobar a fost împărţită între Stat şi celelalte carteluri de traficanţi de droguri.

Manuela şi Sebastian au fost, de-a lungul anilor, prezenţe foarte discrete şi nu au nici o legătură cu viaţa dusă de tatăl lor. Tănăra, care era febleţea lui Escobar, a avut o singură ieşire din anonimat, în 2014, când a publicat o carte despre tatăl său.

În timp ce fosta soţie a lui Pablo Escobar şi fiul lor, Sebastian au tot apărut în emisiuni TV şi documentare, Manuela a stat peste 20 de ani ascunsă şi nu s-a ştiut nimic despre ea, mai cu seamă că şi-a schimbat numele, însă anul trecut a fost surprinsă de o publicaţie americană, potrivit sport.ro.

 

foto: sport.ro, Pinterest, Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton