Cum arată fiul Biancăi Brad, la 18 ani. Luca Frățilă și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit un cadou unic de la mama lui

.

De curând, fiul Biancăi Brad a împlinit vârsta majoratului, iar fostul model i-a făcut o urare specială pe rețelele de socializare. Alături de aceasta, îndrăgita actriță a publicat o serie de fotografii cu Luca, surprinzând cele mai importante momente din viața de familie. Iată ce cadou i-a făcut Bianca Brad fiului ei, de ziua lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Îndrăgita actriță Bianca Brad are un fiu, pe Luca Frățilă, care seamănă leit cu tatăl lui, Aurel Frățilă. În urmă cu o zi, tânărul a împlinit 18 ani, iar mama acestuia i-a făcut o urare inedită pe rețelele de socializare și a publicat mai multe fotografii din momentul în care a aflat că este însărcinată și până la petrecerea aniversară pe care i-a organizat-o acestuia. De altfel, Bianca Brad a vorbit și despre cadoul inedit pe care i l-a făcut fiului ei, sub forma unei declarații publice de dragoste.


Citește și: Bianca Brad, confesiune dureroasă despre fiica pierdută la naștere, acum 16 ani: „Nu doar o dată m-am gândit să îmi închei socotelile cu viața’. Ce semne a primit de la Emma / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad a răbufnit, după ce Salvarea chemată pentru mama ei a întârziat două ore: „Ambulanță dragă, azi ai nota 4, stai jos'


Citește și: Ilan Laufer, prima reacție după ce presa a dezvăluit că în casa familiei sale funcționa un azil al groazei: „Nu este al meu și nici casa nu este a mea'

Citește și: Dana Roba va face operații estetice, pentru reconstrucția frunții și a degetelor: ‘Dumnezeu știe din ce m-a scos și…’

Cum arată fiul Biancăi Brad, la 18 ani

Fiul Biancăi Brad a împlinit 18 ani, iar actrița a publicat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Fotografiile care îl însoțesc îi surprind în cele mai frumoase momente, iar câteva dintre acestea datează dinainte de venirea pe lume a lui Luca Frățilă.


„Nu știu când au trecut 18 ani de când l-am ținut în brațe pe Luca, prima dată!?!?… Ieri îmi încăpea pe lungimea brațului, apoi am clipit și Puf!, s-a făcut așa mare, că acum abia îl pot cuprinde când îl îmbrățișez.

El mi-a dat putere să trec peste toate… să rezist, să cad și să mă ridic de fiecare dată când mi-a fost greu… Când era bebeluș, Îl rugam pe Dumnezeu să-l ferească de rele și să îmi dea mie tot ce e mai greu și mai rău… La câte am avut de îndurat, vreau să cred că rugăciunile mi-au fost ascultate… așa că sunt recunoscătoare pentru asta și pentru faptul că, în schimb, Luca a fost luminița de la capătul tunelului… lumina cea mai strălucitoare, în întunericul cel mai negru.


Da, da, numele i se potrivește perfect…. „Luca – cel care aduce lumina’… păi da, pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni… oricât de mici sau mari ar fi ei’, și-a început Bianca Brad mesajul, pe contul personal de Facebook.

Ce cadoul inedit i-a făcut Bianca Brad fiului ei, la aniversarea majoratului

Cu ocazia majoratului fiului ei, Bianca Brad a ținut să-i facă un cadou cu adevărat special. Actrița a oferit un interviu emoționant în paginile revistei Viva!, sub forma unei declarații de dragoste pentru Luca.


„Unul din darurile pe care i le-am făcut la această aniversare specială, a fost să răspund unui interviu care a apărut în ediția din această lună, a revistei Viva!… ca să fie și să rămână ca o declarație de dragoste, oficială… deși sper că Luca nu avea nevoie de așa ceva, ca să simtă cât îl iubesc și că sunt mândră de el… dar e genul ăla de iubire pe care vrei să o strigi în gura mare… cu sufletul plin de smerenie, fericire și speranță’, a adăugat aceasta.


Bianca Brad și-a pierdut fiica la naștere, acum 16 ani

În urmă cu 16 ani, Bianca Brad și-a pierdut fiica la naștere. Actrița a înființat o organizație care îi poartă numele fiicei sale, Emma, pentru a veni în spirjinul părinților care au pierdut un copil.


„Au trecut foarte repede acești 16 ani, despre care, uitându-mă în urmă, pot spune că au fost extrem de grei, de mă mir că mai sunt pe aici, pentru că nu doar o dată m-am gândit să îmi închei socotelile cu viața. Numele asociației sună precum numele fetiței mele, dar, de fapt, este abrevierea de la E(ternul) M(iracol) M(aterna) A(linare), pentru că mi s-a părut prea mult să pun numele ei. Deși am înființat asociația în memoria și datorită fetiței mele, am vrut să aibă o denumire care să conțină un mesaj reprezentativ pentru misiunea sa – aceea de a aduce alinare părinților îndoliați… acea alinare pe care o poate oferi doar o mamă care te înțelege mai bine decât oricine altcineva. Și, într-adevăr, asta a făcut și face E.M.M.A.’, a spus aceasta, potrivit Viva!.

Sursa foto: Facebook