Cum arată și cu ce se ocupă acum gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea: „Sunt foarte mândră de copii”

.

Cum arată și cu ce se ocupă acum gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea. Fostul acționar al clubului Dinamo are 9 copii, rezultați din relațiile cu patru femei diferite. Acesta a mărturisit că a făcut tot posibilul ca mamele copiilor săi să se înțeleagă bine, dorindu-și ca moștenitorii să crească într-un mediu civilizat și să nu aibă traume.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cum arată și cu ce se ocupă acum gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea. Împreună cu prima sa soție, Mihaela Borcea, afaceristul are doi băieți și o fată, respectiv Patrick (24 ani), Angelo (19 ani) și Melissa (19 ani). Aceștia au crescut și îl fac mândru pe tatăl lor. Primul copil al lui Cristi Borcea s-a lansat în afaceri în agricultură și se ocupă și de o altă afacere a familiei, un pub inaugurat în 2017. Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela în perioada 1998 – 2011, apoi au decis să o ia pe drumuri separate. În prezent, fosta sa soție este o femeie de afaceri de succes și și-a refăcut viața.


Recent, afaceristul a anunțat că nu își mai dorește alți copii. Actuala sa soție, Valentina Pelinel, a mărturisit că nu este ușor să-i crească pe cei mici, având vârste diferite. Iată cât de mari au crescut copiii lui Cristi Borcea și ai primei sale soții, Mihaela!

Citește și: Ce decizie neașteptată a luat Cristi Borcea în legătură cu hotelul său de la Olimp:„Se prelungește…’


Citește și: De ce și-au separat Valentina Pelinel și Cristi Borcea bunurile înainte de căsătorie:„Cristi este un om valoros. Pe plan financiar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje’

Citește și: Frații lui Florin Pastramă, reținuți de Poliție. Ar fi cumpărat mașini din Germania și le-ar fi vândut cu acte false


Cum arată și cu ce se ocupă acum gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat acum aproximativ 11 ani, în 2011. Din mariajul lor au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Angelo și Melissa. În prezent, ultimii doi au 19 ani și sunt la facultate. Mama lor speră ca aceștia să se implice în afacerile familiei după ce-și termină studiile.

„Melissa este pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil, iar Coco, bineînțeles, merge și el pe partea de business’, a spus Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, pentru Click!.


Fosta soție a lui Cristi Borcea se declarată extrem de mândră de toți cei trei copii ai ei.

„Aș vrea, să termine facultatea, mai întâi, și după aceea mai vedem, normal. Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei, foarte mândră’, a adăugat ea.

Ce face acum fosta soție a lui Cristi Borcea, Mihaela

De ceva timp, Mihaela Borcea s-a mutat pe litoral. În prezent, ea e manager și lucrează la hotelul lui Cristi Borcea din stațiunea Olimp.

„Momentan sunt aici. Palm Beach este prioritar, printre altele. Suntem aici veterani, de când nu era nimic în zonă, noi, echipa noastră, am ridicat foarte mult zona și avem turiști fideli, care au urmărit de-a lungul timpului evoluția noastră, an de an, vin aici nu se despart de noi. Sunt îndrăgostiți de stațiunea Olimp, de resort în sine. Alături de o echipă puternică nu puteam fi și noi decât la fel de puternici’, a mai mărturisit vedeta.


Cristi Borcea: „Toți copiii sunt foarte bine’

După 23 de ani de mariaj, Cristi Borcea și Mihaela au hotărât să se despartă. În ciuda tensiunilor de după divorț, cei doi se află acum în relații bune. În timpul mariajului, afaceristul ar fi cunoscut alte două femei, pe Alina Vidican și Simona Dana Voiculescu.

Pe cea dintâi, Cristi Borcea a luat-o de nevastă, iar ea i-a făcut doi copii: Alexandru şi pe Gloria. Acesta are o fiică și cu Simona Dana Voiculescu, pe nume Andreina Carolyn Christine. Valentina Pelinel a mărturisit că a încercat să îi apropie pe copiii ei de frații lor vitregi, motiv pentru care aceștia se întâlnesc des și țin legătura.


„O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei 9 copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi. Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume. Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine’, a spus Cristi Borcea în podcastul „Ameritat cu Nasrin’.

Cristi Borcea nu își mai dorește al zecelea copil

Fostul acționar de la Dinamo a recunoscut că nu își mai dorește al zecelea copil. Acesta formează un cuplu cu Valentina Pelinel de mai bine de 8 ani și au împreună 3 copii: Milan, Indira Maria și Rania Maria.


Cei doi soți au mărturisit că, în viitor, își doresc să se concentreze pe creșterea celor mici, susținând că sunt slabe șanse să apară alți moștenitori.

„Am vorbit cu Valentina și ne oprim aici’, a spus Cristi Borcea.


„Copiii și Valentina sunt cele mai mari realizări’

De-a lungul timpului, Cristi Borcea a bifat numeroase reușite. Cele mai mari realizări ale lui sunt copiii și actuala soție, Valentina. Acesta a precizat că toți urmașii lui se înțeleg și se iubesc.

„Acum îmi văd de familie, de copii, sunt un om care a muncit enorm, care a trecut prin toate fazele și etapele vieții, dar care a lăsat ceva în urmă peste tot pe unde a trecut.

Nu aș schimba nimic din viața mea. Toate perioadele au fost frumoase, am 9 copii de care sunt mândru. Copiii sunt cea mai mare realizare a mea. Copiii și Valentina sunt cele mai mari realizări ale mele’, a mai afirmat afaceristul în cadrul podcastului.

Sursă foto: Facebook