Cum arăta Iulia Vântur când a debutat la TV. A devenit celebră la 25 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Cum arăta Iulia Vântur când a debutat la TV. De aproape 10 ani, fosta prezentatoare s-a mutat în India, unde a luat-o de la zero, clădindu-și în timp record o carieră la Bollywood. Puțini, însă, își amintesc începuturile vedetei în televiziune. După o adolescență marcată de succes ca model, la 25 de ani iubita lui Salman Khan era deja cunoscută pentru rolul de prezentatoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta Iulia Vântur când a debutat la TV. La 42 de ani, Iulia Vântur se poate mândri cu o carieră impresionantă, talentele sale muzicale și actoricești fiind remarcate pe scena Bollywoodului. În urmă cu mai bine de 20 de ani, aceasta își încerca norocul în televiziune și nu se gândea că că va ajunge peste ani faimoasă atât în România, cât și în India. Aceasta și-a făcut debutul la Iași, orașul său natal, iar în scurt timp a devenit una dintre cele mai vânate vedete din România.

vantur-1vantur-1

Cum arăta Iulia Vântur când a debutat la TV. La acea vreme, vedeta era blondă, nu trecuse bine de 20 de ani și se remarca printr-o frumusețe ieșită din comun.

Citește și: Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră, în India:„A fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au fost fotografiați Iulia Vântur și Salman Khan de ziua ei, în India.Imaginea a fost postată de un alt invitat

Citește și: Oana Lis, copleșită de lipsa banilor și problemele de sănătate ale lui Viorel Lis:„Am ajuns la capătul răbdării!'

Citește și: Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu fiul ei, Bebeto. Ce mesaj i-a transmis impresara:„Universul meu…'

Cum arăta Cum arăta Iulia Vântur când a debutat la TV

La vârsta de 19 ani, Iulia a debutat în televiziune, în orașul natal Iași. Inițial, vedeta a găzduit o emisiune-magazin la o stație TV locală, pentru ca ulterior să devină prezentatoare de știri la PRO TV Iași.

În anul 2006, Iulia Vântur s-a mutat în București, unde a prezentat pe rând știrile matinale PRO TV și știrile de weekend. Ulterior, aceasta a primit propunerea de a prezenta, alături de Ștefan Bănică, emisiunea „Dansez pentru tine'.

În 2012 a decis să lase în urmă România și să se mute în India, unde a început o carieră în muzică.

„Sunt foarte fericită că am descoperit muzica'

Iulia Vântur a cunoscut succesul pe plan muzical, în India. Aceasta a recunoscut că a fost ghidată chiar de celebrul actor Salman Khan, împreună cu care formează un cuplu.

„Sunt foarte fericită că am descoperit muzica și mi-aș dori să explorez mai mult acest domeniu. Salman m-a ajutat să văd ce dar minunat este muzica, m-a convins să dau muzicii mai multă importantă, mai mult spațiu în viața mea și sunt fericită și recunoscătoare pentru asta. Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale și nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest.

Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum. (zâmbește). Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă', a mai declarat ea, pentru sursa citată', a declarat Iulia Vântur potrivit Viva!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton