Cum arăta Iulia Vântur la începutul carierei. A debutat ca manechin la 15 ani și era frumoasă foc

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Vântur a făcut carieră în televiziunea din România și a cucerit Bollywood-ul, odată cu mutarea ei în India. Primii pași în carieră i-a făcut la 15 ani, în calitate de manechin, când a fost remarcată de o casă de modă ieșeană. Era la fel de frumoasă, cu ochii pătrunzători și o alură elegantă. Dorinică de afirmare, și-a croit, mai apoi, drumul în lumea televiziunii și a cinematografiei. Iată imaginile cu Iulia Vântur la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur este una dintre puținele românce care au cunoscut succesul internațional. În urmă cu mai bine de 10 ani, a renunțat la cariera din România și s-a mutat în India, unde l-a cunoscut pe iubitul ei, Salman Khan. Cu pași ușori și siguri, s-a remarcat pe scena Bollywoodului, prin activitatea ei în actorie și muzică. A fost reticentă la început, însă celebrul actor a încurajat-o să-o apuce pe acest drum, iar astăzi se bucură de o imensă popularitate în India. Drumul spre succes a început să și-l croiască la numai 15 ani, când a debutat ca manechin și participa la prezentări de modă.

iull144iull144

Citește și: Ce relație are Iulia Vântur cu familia lui Salman Khan: „Mă face să mă simt iubită. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, însă…'. Pentru ce îi este vedeta recunoscătoare actorului / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur are acte de identitate pentru trei țări: „Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde”. Unde mai are „buletin”, în afară de România și India

Citește și: Mesajul primit de Adela Popescu din partea Mihaelei Rădulescu, după ce a postat fotografiile din pictorialul VIVA!: „Ești tot ce ar trebui să fii…”

Citește și: Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt Jr. are 15 ani, și-a făcut cont de Instagram și postează imagini din viața sa

Cum arăta Iulia Vântur la începutul carierei

Pe când avea 15 ani, Iulia Vântur a fost remarcată de de modă locală, apoi și-a început cariera ca manechin. Doi ani mai târziu, a devenit instructor de modele în Iași, Botoșani și Suceava. A participat la festivalurile naționale de modă și a fost selectată pentru Miss România, însă nu a apucat să participe în competiția de frumusețe. Aflată la început de drum, Iulia Vântur avea aceleași trăsături delicate și nu s-a schimbat mai deloc odată cu trecerea anilor.

„Am câştigat primii bani la vârsta de 15 ani, din prezentări de modă. Apoi am devenit instructor de manechine. De pe atunci mă trezeam în week-end la ora 5:00, făceam naveta de la Iaşi la Suceava şi Botoşani, unde se ţineau cursurile, iar în pauzele dintre acestea lucram la teme. În primul an de facultate am prezentat o emisiune-magazin la o televiziune locală. Atunci am făcut primii paşi pe „sticlă', m-am lansat în eter, mi-am deschis aripile, am prins curaj şi am învăţat să zbor.

De atunci îmi trăiesc visul! A urmat un alt job de prezentator de ştiri la altă televiziune locală, iar după aproape doi ani am reuşit să intru în echipa ştirilor Pro TV, în urma unui concurs cu probe grele. Au fost ani de muncă de dimineaţa de la 5:00 până noaptea la 24:00, în care fiecare secundă era importantă.

Am învăţat multe despre această meserie, despre mine şi, cel mai important, am lucrat într-o echipă unită, dedicată. Am realizat reportaje frumoase, am editat multe poveşti, pentru o perioadă am experimentat şi postul de producător de ştiri şi aveam intervenţii live la fiecare jurnal. După doi ani şi ceva am primit propunerea de a veni la staţia-mamă, în Bucureşti, pentru a fi corespondent şi prezentator al ştirilor matinale de weekend', dezvăluia Iulia Vântur în cadrul unui interviu pentru Taifasuri.

Iulia Vântur, vedetă la Bollywood

În urmă cu mai bine de un deceniu, Iulia Vântur a părăsit România, deși se afla la apogeul carierei în televiziune. S-a mutat în India și l-a cunoscut pe iubitul ei, Salman Khan, care a încurajat-o să debuteze în muzică.

„Mie îmi place şi întotdeauna mi-a plăcut să cânt, dar nu m-am gândit să fac un job din asta. Şi cei de aici m-au întrebat. Salman Khan m-a sfătuit să fac asta. El m-a încurajat. Sfatul pe care l-a urmat el toată viaţa lui e: dă mai mult decât poţi. Pentru show-ul respectiv am fost plătită. Am avut două show-uri până acum. Nu am să spun niciodată cât câştig, cum câştig. Nu am o avere şi nici nu îmi doresc o avere. (…) Eu am început cu lecţii de canto, apoi am înregistrat melodii. Mi-a spus cineva să mă apuc de asta. Totul a plecat de la o încercare. Nu sunt cântăreaţă, nu am pretenţia să mă numească cineva aşa. Sunt doar un simplu om. (…)

Cel mai important e să ne iubim noi pe noi înşine, e un proces de durată. Încă lucrez să ajung la procent 100%. Inima mea iubeşte, dar sunt multe lucruri pe care le iubim în viaţă, mulţi oameni care încap în inimle noastre. Dumnezeu ştie mai bine. Există un răspuns acolo sus pe care încă nu l-am aflat', a spus Iulia Vântur în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton