Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii înainte de operațiile estetice. Ce intervenții estetice și-a făcut partenera lui Cornel Luchian

 Miniosu Alexandra
.

De când a început noul sezon Insula iubirii, mulți dintre telespectatori au fost curioși să afle cum arăta Iustina Loghin înainte de operațiile estetice. Concurenta din sezonul 8 al emisiunii de la Antena 1, prezentată de Radu Vâlcan, a mărturisit că și-a făcut mai multe intervenții estetice. Tot ea a dezvăluit că toate au fost cadou din partea partenerului ei, Cornel Luchian. Iată câteva neștiute cu ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Iustina Loghin și iubitul ei, Cornel Luchian, se numără printre cele cinci cupluri de la Insula iubirii, sezonul 8. Aceștia au venit în emisiune pentru a-și testa relația, anunțând la casting că și-au stabilit deja cununia civilă pentru luna iunie. Ei bine, se pare că aceștia s-au și căsătorit, iar ea a îmbrăcat cu mândrie rochia de mireasă, dovadă că sunt împreună și acum.

iustina-insula-iubirii-1-1iustina-insula-iubirii-1-1

Citește și: Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii 2024. A participat și în sezonul 6

Citește și: Fosta soție a lui Cornel de la Insula Iubirii rupe tăcerea și dezvăluie cum s-a încheiat căsnicia lor, de fapt: „Au dispărut aproape 200.000 de euro din banii firmei pe concedii și operații. Ei erau amanți de mult și…'

Citește și: Avocatul Biancăi Drăgușanu, primele declarații după ce vedeta a fost acuzată de evaziune fiscală cu haine de lux: „Este adevărat că la un moment dat…'

Citește și: Diana Dumitrescu se convertește la religia penticostală: 'L-am descoperit pe Dumnezeu acolo. Nu mi se pare nimic greșit, nu contează religia…'/ Cum a ajuns la această decizie și ce s-a schimbat în viața ei

Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii înainte de operațiile estetice

Între Iustina Loghin și partenerul ei, Cornel Luchian, există o diferență de 12 ani. La Insula iubirii, aceasta a povestit la testimoniale că și-a făcut mai multe operații estetice de când este într-o relație cu Cornel, de meserie antreprenor. Intervențiile estetice la care a apelat sunt rinoplastia și implantul mamar, ce au fost, spune tânăra, cadouri din partea iubitului ei. Vedeți în GALERIA FOTO cum arăta înainte de aceste proceduri.

„Apreciez la Cornel bunătatea lui, comportamentul lui față de mine, pot să spun că și faptul că-mi face cadouri mereu, cum ar fi bijuteriile… Pot să zic de operații, da? Păi, astea sunt cadouri mari, până la urmă. Cum ar fi, rinoplastie, implanturi mamare…

Cred că și-a dorit lângă el o femeie care să arate bine, așa, cum îi place lui. Cred că și-a dat și el seama că am nevoie de niște îmbunătățiri', a zis Iustina Loghin la Insula Iubirii.

Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au căsătorit, după Insula iubirii

Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au căsătorit după Insula iubirii și așteaptă un copil. În emisiune, aceștia spuneau că şi-au făcut deja primele jurăminte, după un an de relaţie, și că stabiliseră deja nunta.

„Am stabilit data nunţii! Am dat avans pentru toate! Cea mai minunată zi din viaţa mea va fi ziua nunţii mele!', a dezvăluit Iustina la castingul pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii.

Tot la casting, aceștia au povestit cum a fost cererea în căsătorie.

„Cam după cinci luni m-a cerut. Eram în maşină, inelul era pe bancheta din spate, eu am vrut să iau ceva de acolo şi l-am găsit. El mi-a spus să nu deschid, că e pentru cineva drag. Primul meu gând a fost: „Oare are pe cineva mai drag decât mine?!„’, a dezvăluit Iustina, iar Cornel a adăugat: „A trebuit să mă opresc să o cer în căsătortie în momentul ăla, în maşină, pentru că a nu a mai avut răbdare! Şi da, Insula Iubirii reprezintă testul suprem, după asta putem să facem nuntă şi copii!’.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton