Cum arată Jessica Alves la 40 de ani, după ce a făcut zeci de operații estetice pentru a se transforma în Barbie. Cum a fost surprinsă fosta păpușă Ken

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Jessica Alves la 40 de ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jessica Alves a trecut de la păpușa masculină Ken la păpușa Barbie, astfel că acum este de nerecunoscut. A șocat pe toată lumea cu schimbările pe care și le-a făcut de-a lungul anilor, fiind cunoscută de toată lumea drept este bărbatul care și-a dorit cu orice preț să fie o femeie. Iată cum arată acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Apariția sa de acum este, fără doar și poate, una care amintește de păpușile Barbie, asta după ce în trecut Rodrigo, pe numele său real, a trecut prin mai multe operații care l-au ajutat să devină păpușa masculină Ken, în carne și oase. De la păpușa Ken la păpușa Barbie au fost multe etape, însă acum nu poate decât să se laude cu noua ei transformare, care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

whatsapp-image-2024-02-05-at-15.29.05-2whatsapp-image-2024-02-05-at-15.29.05-2

Citește și: Jessica Alves, fosta păpușă Ken, desfigurată de operații estetice: „Am observat că forma feței mele se schimbă”

Citește și: Jessica Alves, cunoscută cândva drept păpușa umană Ken, vine la Chefi la Cuțite: „Am participat la peste 600 de emisiuni”

Citește și: Fiul lui Radu Mazăre a împlinit 30 de ani și a sărbătorit într-un club de lux din Constanța. Cu ce se ocupă Răducu Mazăre

Citește și: Cum a ajuns Sorin Bontea jurat la MasterChef: „Eu nici nu știam de emisiunea aia. Nu erau cine știe ce bani'. Soția l-a sfătuit să semneze cu PRO TV, în 2012

Cum arată Jessica Alves la 40 de ani

Jessica Alves, cunoscută și ca fostul bărbat Ken, a trecut prin mai multe transformări pentru a deveni femeie. Și-a făcut peste 100 de operații estetice pentru a reuși să ajungă la forma feminină dorită, astfel că implantul mamar și fesier sunt doar câteva dintre operațiile pe care le-a făcut pentru a arăta ca o femeie. Nu s-a oprit aici, astfel că acum, la 40 de ani a ajuns în punctul în care se mândrește cu noua sa formă, chiar dacă pentru mulți formele corpului ei sunt exagerate.

Ei bine, fiindcă totul a ieșit așa cum și-a dorit, Jessica Alves apare tot mai des în lumina reflectoarelor și de fiecare dată are grijă să îmbrace ținute care să evidențieze banii investiți în trupul său, având doar rochii mulate și cu decolteul la vedere. Chiar recent, a fost surprinsă la Piccadilly Circus din Londra, unde și-a etalat trupul de invidiat într-o rochie făcută pe comandă.

Jessica Alves are peste 100 de operații estetice

Jessica Alves, cu numele real Rodrigo, s-a născut bărbat, dar cu trecerea timpului și-a dorit din ce în ce mai mult să devină femeie. Acum la 40 de ani, a ajuns la vârstă la care și-a îndeplinit marele vis, și anume să devină femeie. A recunoscut că a suferit zeci de operații estetice ca să se transforme în idolul său, păpușa Ken, însă de aici, a vrut să fie păpușa Barbie, astfel că a ajuns la peste 100 de operații estetice. Bineînțeles, transformarea din bărbat în femeie a fost tot un proces care a venit la pachet cu numeroase operații estetice, însă acum, Jessica Alves este mândră de deciziile ei.

Jessica Alves a recunoscut și faptul că după ce a trecut prin mai multe operații de schimbare de sex, a primit atenția multor bărbați cu bani. Cu toate acestea, a explicat că ea nu caută avere, ci iubire.

'Un bărbat mi-a oferit cincisprezece mii de lire sterline! Nu mi-aș vinde niciodată corpul, caut o nouă iubire, nu bani.', a scris ea într-o postare pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton