Cum arată Jojo în costum de baie, la 42 de ani. A plecat cu Paul Ipate și copiii în Italia: „Ne priește tuturor și ne ajută să ne conectăm”

 Ifrim Georgiana
.

Zilele acestea, Jojo, Paul Ipate și cei doi copii petrec o vacanță de vis în Italia. Pe rețelele de socializare, actrița a publicat mai multe fotografii din concediu și s-a afișat în costum de baie, la piscină. Deși a susținut că nu merge la sala de fitness și nu face sacrificii mari pentru a-și menține greutatea, Jojo și-a pus în valoare corpul tonifiat printr-un costum de baie întreg. Iată imaginile cu actrița de la piscină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 42 de ani, Cătălina Grama, alias Jojo, are o carieră impresionantă în industria actoriei și se mândrește cu o familie împlinită. Dincolo de platoul de filmat, actrița formează un cuplu cu Paul Ipate de mai bine de 8 ani și sunt părinții a doi copii – Achim și Zora. Anul acesta, Jojo a decis să meargă cu familia în Italia, acolo unde petrec un sejur de neuitat. Actrița din serialul „Clanul' a pozat în costum de baie, la piscină, lăsându-și la vedere picioarele tonifiate și silueta suplă. Tot în vacanța în Italia, Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit, după 9 ani de relație.

qeffqeff

Citește și: Zora, fiica lui Jojo și a lui Paul Ipate, a obținut primul ei rol într-o producție de teatru: „Suntem extrem de mândri de tine”

Citește și: Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. Cei doi actori urmau să apară nud într-un film: „Între noi, s-a întâmplat natural…”

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii este însărcinată cu Răzvan Kovacs, iubitul ei. Au apărut primele imagini cu ea gravidă, după ce s-au despărțit în cadrul emisiunii

Citește și: „Toate chestiile astea mă făceau mai urâtă, nu mai frumoasă' De ce a renunțat Brigitte Pastramă la acidul din buze, la unghiile de plastic, la extensiile de păr și genele false / EXCLUSIV

Cum arată Jojo în costum de baie, la 42 de ani

Pe contul de Instagram, Jojo a publicat o serie de imagini din timpul sejurului în Italia. Actrița s-a pozat într-un costum de baie întreg, cu un decolteu generos, lăsându-și la vedere corpul tonifiat. Într-un mesaj care însoțește fotografiile, Cătălina Grama a susținut că intenționează să-și petreacă și următoarele veri în Italia, impresionată fiind de peisajele impunătoare.

„Prima seară în Ostuni. Am reușit să ne relaxăm, să ne odihnim și să ne jucăm cu copiii la piscină și acum am ieșit la cină. Achim și Zora abia așteaptă să încerce pizza și paștele în țara lor de origine.

Apoi mergem la o plimbare prin Ostuni, orașul alb din Pugli. Ne-am promis că vom veni în Italia și în următoarele veri, pentru că vrem să descoperim cât mai multe despre zona aceasta de care ne-am îndrăgostit anul trecut. E foarte frumos că simțim cu toții la fel în legătură cu aceste locuri', mărturisește Jojo pe o rețea de socializare.

„Ne priește vacanța'

Spre deosebire de anii trecuți, Jojo susține că are mai mult timp pentru ea, căci cei doi copii au crescut și fac activități împreună. Totodată, actrița este de părere că vacanțele sunt un pilej bun pentru reconectarea cu familia.

„Vara această am reușit să îmi iau și o carte cu mine. Până acum cei mici nu îmi lăsau timp pentru citit. Acum se joacă frumos împreună și asta e cea mai mare bucurie pe care mi-o puteau face. Le priește vacanța. Ne priește tuturor și ne ajută să ne conectăm la un nivel mult mai profund. Mă bucur tare că am reușit în sfârșit să evadăm un pic', adaugă Jojo.

Cum se menține Jojo în formă

Când vine vorba despre silueta ei, Jojo nu este adepta mersului la sală, însă se menține în formă prin alimentație. De ceva vreme, actrița a integrat postul intermitent în stilul ei de viață și este mulțumită de rezultatele obținute.

„Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici.

Ultima oară aveam un regim de viață sănătos, numai că nu este suficient și atunci trebuie să intervină o latură de fasting din când în când, periodic, nu trebuie să faci asta toată viața. E minunat dacă poți toată viața, însă este aproape imposibil. Acum vreo 3 luni am început. Nu am slăbit deloc, dar mă ajută foarte mult să mă mențin, mă ține în formă, fastingul are mai multe beneficii și pe partea de sănătate, îți dă mai multă energie, te ține în ritm.

Cred că ajută foarte mult pe partea asta de detox și atunci în mod normal dacă elimini toxinele din organism, da, îți dai un refresh peste tot. Ajută memoria foarte mult, pentru că nu mai e încărcat organismul și eu lucrez foarte mult cu asta, așa că am nevoie de un refresh din când în când. Îl țin cât o să rezist, nu mi-am propus nimic', a spus actrița, potrivit unica.ro.

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în secret, în Italia

Căsătoria dintre Jojo și Paul Ipate a fost o adevărată surpriză în showbiz-ul autohton, căci cei doi actori nu au făcut niciun anunț referitor la intenția de a-și uni destintele. Ceremonia civilă s-a desfășurat în Italia, în aer liber, iar alături de cei doi soți au fost prietenii dragi, membri ai familiei, dar și cei doi copii – Zora și Achim.

Pe rețelele de socializare, Jojo și Paul Ipate au publicat mai multe fotografii de la nuntă. Pentru cea mai importantă zi din viața ei, actrița a purtat trei rochii spectaculoase. În imaginile făcute publice, mireasa a fost surprinsă într-o rochie albă, voluminoasă, accesorizată cu o pereche de mănuși elegante din dantelă. Ulterior, actrița s-a afișat cu o rochie tip sirenă, cu decolteu în V și detalii de dantelă, care i-a pus în evidență silueta suplă. Cea de-a treia ținută a fost compusă dintr-o rochie mulată, de culoare crem, cu decolteu adânc. La rândul lui, Paul Ipate a avut o apariție pe măsură și a purtat un costum alb, cu nasturi aurii.

„Thats amore! Și am zis da! Te iubesc Paul până la cer și după! @paulipate Ti amo! #cununiacivila’, a scris actrița, pe rețelele de socializare.

Actrița a fost fermecată de frumusețea locului în urmă cu un an, așa că a decis ca ea și soțul ei să-și unească destinele în Puglia.

„M-am îndragostit iremediabil de Italia anul trecut când am facut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit ca va fi locul în care ne vom căsători. Peisajele incredibile, simplitatea și vibrația specifică a locurilor, frumusețea fiecărui colțișor din acest rai ne-a inspirat să organizăm o nuntă în stil italian. Dolce far niente este vorba favorită a italienilor și exact asta am visat să facem’, a mai explicat actrița, în mediul online.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton