Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie la 39 de ani. Ce imagini a postat din vacanță

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie la vârsta de 39 de ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lavinia Pîrva a reușit să dea jos 30 de kilograme acumulate în sarcină, iar acum arată senzațional. Are 39 de ani și vârsta este doar un număr pentru ea, cu siguranță, la cât de bine arată acum în costum de baie! Iată cum s-a fotografiat în vacanță!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică are cu ce să se mândrească! Dacă până acum nu a avut mare noroc în dragoste, de când a întâlnit-o pe Lavinia Pîrva lucrurile s-au așezat în viața lui, mai ales din acest punct de vedere. Au un băiețel frumos împreună, însă și când vina vorba de soția lui, artistul are numai cuvinte de laudă.

whatsapp-image-2024-04-09-at-15.29.08whatsapp-image-2024-04-09-at-15.29.08

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva: „Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și multă iubire'

Citește și: Cum arată casa cuplului Ștefan Bănică – Lavinia Pîrva. Locuiesc într-o vilă spectaculoasă cu piscină și o curte mare în centrul Capitalei

Citește și: Dana Marijuana și-a anulat nunta cu iubitul ei, Valentin! Motivul pentru care au luat decizia: „Se consideră ‘necuratul. Mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi. Nu am…”

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali, la 3 ani în care nu și-au vorbit. Ce sfat i-a dat în divorțul de Reghe: „Exact asta mi-a zis: Tu eşti deşteaptă, nu…' / Adevărul după ce s-a spus că afaceristul i-ar fi naș la nunta cu Ronald Gavril

Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie la vârsta de 39 de ani

Dacă în urmă cu câteva săptămâni Lavinia Pîrva avea grijă de părul ei și își făcea o schimbare de look cu care i-a impresionat pe fani, după ce a slăbit în jur de 30 de kilograme, a decis să se afișeze și în costum de baie, chiar dacă încă nu a sosit sezonul estival. Ce-i drept, are o siluetă demnă de invidiat pentru cei 39 de ani ai ei, iar pozele din vacanță vorbesc de la sine de data aceasta, după ce a furat startul verii cu imaginile postate!

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și au luat cu asalt secțiunea comentariilor. Frumoasa soție a lui Ștefan Bănică a primit o serie de complimente din partea celor care o urmăresc și totodată numeroase emoticoane ce transmit iubirea și simpatia internauților.

Cum se menține în formă Lavinia Pîrva la 39 de ani

Într-adevăr, schimbarea se vede cu ochiul liber de când a slăbit și Lavinia Pîrva nu poate decât să se bucure de această reușită. Fiindcă mulți au observat cât de bine arată, sunt curioși cum arată programul ei zilnic, dar și ce secrete are pentru a se menține în formă.

Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că dacă mănânc seara e jale mare. Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu’, a spus Lavinia, pe atunci.

La ce trucuri de frumusețe apelează Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva are mare grijă de ea, însă nu doar fizic, prin diete și sport, asta fiindcă de-a lungul timpului a apelat la mai multe proceduri estetice. După ce a slăbit cele 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii, a decis că trebuie să meargă la un program de remodelare și rejuvenare, atât facială, cât și corporală.

Sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!? Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de ține este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă acelasi lucru!’, a explicat ea, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton