Cum arată soția lui Marius Șumudică. Nașa Liliana a atras toate privirile la nunta lui Denis Drăguș, într-o rochie roz, cu decolteu

.

Pe Marius Șumudică îl știe toată lumea, însă nu mulți o cunosc pe soția lui. Antrenorul de fotbal trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Liliana. Cei doi au fost, recent, nași de cununie pentru fotbalistul Denis Drăguș și partenera lui, Vanessa. Nașa a arătat imecabil la nunta celor doi tineri și a atras multe priviri, îmbrăcată într-o rochie roz, ca de prințesă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

De curând, Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, mama fiicelor lui. Aceștia și-au unit destinele în prezența familiilor și a prietenilor, într-un cadru de poveste, undeva în afara Bucureștiului. Colegii de la Națională i-au fost alături fotbalistului și proaspetei sale soții, care îl au acum părinte spiritual pe Marius Șumudică. Așadar, nași le-au fost antrenorul de fotbal și soția lui, Liliana.

marius-sumudica-1marius-sumudica-1

Citește și: Florinel Coman a fost sufletul petrecerii la nunta lui Denis Drăguș! Fotbalistul a cântat manele la microfon și după a primit bani pentru dedicații

Citește și: Denis Drăguș nu și-a invitat părinții la nuntă pentru că sunt certați de șase ani. Tatăl său e disperat: „Nu mai dorm noaptea. Copile, nu ne condamna la moarte' / Scandalul a pornit din cauza soției fotbalistului, Vanessa

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: 'La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor…' Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Citește și: Jean de la Craiova, detalii neștiute despre copilărie: „La doi ani m-am îmbătat criță. Eram trei frați, doi băieți și o fată. Ne-au băgat la cutie…'. Cu ce se ocupau părinții cântărețului

Cum arată soția lui Marius Șumudică

Nașii Marius Șumudică și soția lui, Liliana, au strălucit la nunta lui Denis Drăguș. Ea a fost complimentată în timpul nunții, după ce a îmbrăcat o rochie superbă, de culoare roz, lungă, cu decolteu și detalii în formă de floare la nivelul mâinilor. Nu doar invitații au apreciat-o, ci și internauții, surprinși să vadă ce soție frumoasă are antrenorul de fotbal.

Nici nașul Marius Șumudică nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a arătat impecabil la nunta finului Denis Drăguș, îmbrăcat la patru ace, într-un costum elegant, cu cămașă și papion negru.

Denis Drăguș, recunoscător lui Marius Șumudică pentru prietenia lor

Pe fotbalistul de la Echipa Națională Denis Drăguș și antrenorul Marius Șumudică îi leagă o prietenie frumoasă, de ani de zile. Tehnicianul a fost cel care l-a preluat pe tânăr în Turcia și s-a ocupat de evoluția lui din punct de vedere sportiv.

„Denis este ceva aparte, un băiat cu un caracter deosebit, un băiat care nici nu știu dacă ar fi trebuit să îmi fie recunoscător pe cât îmi este. L-am trecut pe buletin lângă copilul meu acum. Sunt ca și tatăl lui, el este ca și băiatul meu. Vanessa este o fată puternică, eu de multe ori vorbeam cu ea, ca să ajungă la el niște mesaje, a fost stâlpul meu, punctul meu de sprijin în a scoate din Denis ceea ce trebuie să scot', a dezvăluit Marius Șumudică, în fața jurnaliștilor, la nunta lui Denis Drăguș, scrie CANCAN.

Denis Drăguș a avut, însă, două perechi de nași, pe lângă Marius Șumudă și soția lui, Liliana. Fotbalistul a avut grijă să-i mulțumească antrenorului că a fost alături de el în ziua cea mare.

„Am avut două perechi de nași. Cu Șumi am o relație specială, și el m-a ajutat foarte mult. Îi mulțumesc că e alături de mine', a spus tricolorul.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton