Cum arată Loredana în costum de baie, la 54 de ani. A pozat fără inhibiții la malul mării: „Ești superbă”

 Ifrim Georgiana
.

Loredana și-a surprins fanii cu ultima apariție pe rețelele de socializare. Aflată într-o vacanță la mare, artista a publicat câteva fotografii în costum de baie, etalându-și silueta suplă și formele voluptoase. La cei 45 de ani ai săi, arată impecabil din cap până în picioare, iar dovadă în acest sens stă ultima postare din mediul online.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Loredana nu are nevoie de niciun fel de descriere, fiind una dintre cele mai apreciate voci feminine din muzica românească. Toate aparițiile ei sunt impecabile, secretul siluetei sale constând într-un stil de viață echilibrat, bazat pe sport, dietă sănătoasă și tratamente non-invazive. Artista pare într-o continuă schimbare, mai ales în ultimii ani, însă a dezmințit zvonurile potrivit cărora ar fi recurs la intervenții estetice.

gro9gro9

Citește și: Cum a reacționat Teo Trandafir după ce Loredana și Andreea Bălan și-au promovat concertele de la Sala Palatului, la un eveniment monden: 'Le mulțumim că ne dau…' Și Ilinca Vandici a dat o replică / EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține Loredana Groza în formă, la 53 de ani: „Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat…'. Ce spune despre operațiile estetice / EXCLUSIV

Citește și: La 44 de ani, Magda Pălimariu a absolvit masterul în Studii de Securitate Globală, la Timișoara: „În afară de rolul de mamă, am reușit să îmi realizez și un alt mare vis!”

Citește și: Decizia luată de Shannen Doherty cu trei luni înainte să moară. Ce măsuri a luat privind bunurile și proprietățile sale: „Prioritatea mea este mama'

Cum arată Loredana în costum de baie, la 54 de ani

Loredana a plecat să se relaxeze la mare și le-a făcut o surpriză celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. În cele mai recente fotografii, artista apare într-un costum de baie albastru, cu decupaje sexy, care îi pune în evidență silueta suplă și formele de invidiat. La cei 54 de ani ai săi, arată perfect din orice unghi ai privi-o, fiind cunoscută preocuparea ei pentru sport și alimentație.

Așa cum ne-a obișnuit, îndrăgita artistă a pozat fără inhibiții, la malul mării, ținuta acesteia fiind accesorizată cu bijuterii fine și un kimono cu model floral. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

„Superb costum', „Ești superbă, o dulce, adorabilă, frumoasă și super minunată', „Super îndrăzneț costum…', „Wow, ce frumusețe sexi și ce corp sexi. Bombă sexi', „Ce frumoasă! Arăti așa scumpă', sunt câteva dintre complimentele primite de artistă.

Cum își menține Loredana silueta perfectă

La 54 de ani, marea artistă se mândrește cu o siluetă suplă, pe care știe să și-o pună în valoare în cele mai extravagante ținute. Într-un interviu pentru VIVA!, Loredana ne-a dezvăluit câteva dintre trucurile ei și, deși susține că nu e în măsură să dea sfaturi, îi îndrumă pe toți să mănânce și să doarmă mai puțin și să facă mișcare.

„Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. Şi în ciuda faptului că eu am o viaţă agitată, azi sunt aici şi mâine dincolo, îmi păstrez calmul, chiar și când sunt agitată, şi ştiu să depăşesc situaţiile de multe ori imprevizibile în care suntem puşi. Pentru că scena, dragii mei, este o junglă, iar pentru asta trebuie să ai o minte extrem de puternică, într-un corp pe măsură. Iar astea nu se obţin decât printr-o disciplină riguroasă şi printr-o bună cunoaştere a corpului tău. (…)

Nu sunt aici să dau sfaturi, însă mi se pare foarte important să ne găsim ritmul şi să ne cunoaştem pe noi înşine. Pentru că, găsind acel echilibru, ajungem să facem lucruri incredibile; puterea este doar în noi. Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă; dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă', a declarat aceasta pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton