Cum arată astăzi Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au Talent. A împlinit 20 de ani și este studentă

.

Cum arată astăzi Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat „Românii au talent'. În anul 2017, tânăra, care la acea vreme avea vârsta de 14 ani, a reușit să impresioneze o țară întreagă cu talentul și cu povestea ei de viață. Aceasta a câștigat cel de-al șaptelea sezonul al emisiunii de talente și s-a întors acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum pianista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Lorelai Moșneguțu este câștigătoarea celui de-al șaptelea sezon al emisiunii „Românii au talent’. Încă de la preselecții, aceasta a convins-o pe Mihaela Rădulescu să apese butonul auriu și a ajuns direct în semifinala show-ului. Tănâra s-a născut fără mâini, însă asta nu a împiedicat-o să-și urmeze pasiunea pentru muzică și le demonstreze tuturor o lecție incredibilă de viață. Recent, Lorelai Moșneguțu a împlinit 20 de ani și a publicat mai multe imagini de la petrecerea aniversară. Tânăra a devenit studentă, însă, spre uimirea tuturor, a ales să nu se înscrie la Conservator.


Cum arată astăzi Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat „Românii au talent’. După încheierea show-ului de la ProTV, tânăra a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori. În urmă cu ceva timp, aceasta susținea că dorește să se înscrie la Facultatea de Drept, însă a revenit asupra deciziei și și-a ales un alt viitor.


Citește și: Ce a făcut Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent', cu marele premiu.Tânăra are acum 19 ani

Citește și: Vă amintiți de Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat în 2017 show-ul Românii au talent?Viața i s-a schimbat radical

Citește și: Cristi Mitrea a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Cum au reacționat ceilalți concurenți:„Acest om rău…’


Citește și: Sonia Argint a divorțat în secret de Horațiu Ionescu:’Am evoluat diferit. Mi-am reorganizat viața’

Cum arată astăzi Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat „Românii au talent’

Fosta concurentă de la „Românii au talent’ este studentă la la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, din cadrul SNSPA București. Aceasta a obținut media 8.75 la examenul de Bacalaureat și a decis să părăsească orașul natal, pentru a-și continua studiile.

Vestea a împărtășit-o cu urmăritorii ei, pe rețelele de socializare: „Când visele devin realitate și imposibilul, posibil’.


Tânăra este orginară din Târgoviște și a absolvit Liceul de Arte „Bălașa Doamna’. Cu banii câștigați la „Românii au talent’, aceasta și-a cumpărat un imobil și a investit în educația ei.


Tânăra a împlinit 20 de ani

Pe 2 octombrie, Lorelai Moșneguțu și-a sărbătorit ziua de naștere și a împlinit vârsta de 20 de ani. Aceasta a publicat mai multe fotografii de la petrecerea aniversară, însoțite de un mesaj prin care le-a mulțumit celor care i-au fost alături și au susținut-o în toți acești ani.

„Sweet 20th birthday. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru minunatele urări! VĂ IUBESC!!’, a scris aceasta în dreptul imaginilor.

Totodată, recent devenită studentă, aceasta a postat câteva imagini de la deschiderea anului universitar. Imaginile au strâns zeci de aprecieri, iar în secțiunea de comentarii aceasta a primit mai multe mesaje de încurajare de la cei care i-au urmărit evoluția încă din 2017.

Sursa foto: facebook