Cum arată Luminița, soția lui Gică Popescu, la 48 de ani. Au un mariaj de 24 de ani și s-au cunoscut datorită lui Hagi

 Dumba Gabriela
.

Luminița și Gică Popescu sunt căsătoriți de 24 de ani și puțină lume știe că s-au cunoscut prin intermediul lui Gică Hagi, care este însurat cu sora ei. Luminița Popescu are 48 de ani acum și pare, mai degrabă, prietena copiilor ei, decât mama Mariei și a lui Nicolas.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gică Popescu a fost convins încă de la prima vedere că Luminița este femeia vieții lui și a cerut-o de soție la foarte scurt timp de la prima lor întâlnire. Cumnata lui Gică Hagi, însă, a stat ceva timp pe gânduri și i-a cerut celui care era mare fotbalist la vremea aceea să mai acorde puțin timp relației lor. Într-un final s-a dovedit a fi decizia corectă pentru amândoi și Luminița și Gică Popescu au o căsnicie fericită, de 24 de ani.

c2g9mjkwzgjjywqymtg3zjzmnjy4mdjhn2jlntk3y2vjm2i.thumb_c2g9mjkwzgjjywqymtg3zjzmnjy4mdjhn2jlntk3y2vjm2i.thumb_

Luminița, soția lui Gică Popescu, sexy în rochie scurtă, la 48 de ani

Paparazzi Mediaflux.ro au fotografiat-o pe Luminița Popescu, zilele trecute, în timp ce mergea la o cafenea. Soția lui Gică Popescu nu a rămas acolo să-și savureze cafeaua, ci a luat-o la pachet, având probabil un program încărcat ce nu i-a permis câteva minute de relaxare.

Luminița Popescu a profitat de vremea frumoasă de afară și purta, în acea zi, o rochie scurtă, de vară, și sandale cu toc, demonstrând că și la 48 de ani poți fi sexy într-o astfel de ținută îndrăzneață.

Luminița și Gică Popescu sunt părinții a doi copii mari, care au trecut de vârsta majoratului și sunt pe picioarele lor. Maria, fiica în vârstă de 22 de ani a fostului mare fotbalist a absolvit cursurile de la Esada Business Law School din Barcelona și a început un Master la Londra.

„Esada este una dintre cele mai importante facultăţi de business din lume. Va face un Master în business la Londra şi după aceea, la muncă’, a declarat Gică Popescu în trecut.

Cu toate că are suficienți bani, fostul fotbalist din Generația de Aur preferă să o învețe pe fiica lui să aprecieze adevărata valoare a banului.

„Maria studiază la Barcelona, are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro, din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească, dacă vrea.

Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro„, a dezvăluit Gică Popescu la Kanal D, acum ceva timp.

La rândul său, Nicolas îi calcă pe urme tatălui său celebru și a ales drumul unei cariere în fotbal. Fiul lui Gică Popescu, în vârstă de 19 ani acum, avea doar 15 ani atunci când a semnat un contract cu Viitorul. „Chiar acum am terminat procedura de transfer. Am înregistrat toate actele la Ligă. E jucătorul nostru, au declarat la acea vreme oficialii Academiei Gheorghe Hagi, pentru GSP.ro.

Citește și: Gică Popescu a rememorat cele mai grele momente trăite după gratii: „M-am prăbușit în 10 secunde!' Primul drum pe care l-a făcut fostul fotbalist când a ieșit din închisoare

Citește și: Cum arată acum prima soție a lui Gheorghe Hagi. Au fost căsătoriți cinci ani

Cum s-au cunoscut Luminița și Gică Popescu

În anul 1999, Gică Popescu s-a căsătorit cu Luminița, sora Marinelei, care era deja soția lui Gică Hagi din 1995. Cele două cupluri au avut după câte doi copii. Luminița l-a întâlnit pe Gică Popescu în cadrul unei întâlniri de la casa fostului căpitan al Barcelonei.

„A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar, să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: Aș veni, dar este și cumnata mea la mine', a declarat Gică Popescu la Antena 1. Fostul fotbalist povestea că povestea lor a început după ce i-a invitat pe toți trei la grătar.

„Baciul' i-a cerut lui Hagi numărul Luminiței, dar „Regele' l-a pus la treabă pe prietenul său.

„Nu-ți dau numărul, descurcă-te! A trebuit să mă descurc și m-am descurcat', a mai dezvăluit fostul jucător al Craiovei.

Fostul mare fotbalist a cerut-o la scurt timp în căsătorie pe Luminița, care nu a avut reacția așteptată de Gică Popescu.

„La un restaurant în București. Când am cerut-o în căsătorie mi-a zis: ‘Dar nu crezi că ar trebui totuși să mai vorbim (n.r. despre căsătorie)?. Deci nu a sărit la mine în brațe. Eu i-am spus că o să avem timp după aceea să mai vorbim, mulți ani. În 1999 ne-am căsătorit', a mai precizat Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton