Cum arăta Mădălina Ghenea în adolescență: „Aveam doar 14 ani când am început să lucrez ca model. Mama mea mă numea…”. Era o copilă superbă

.

Mădălina Ghenea e cunoscută în toată lumea, dar deși are sute, chiar mii de fani, puțini dintre ei știu cum arăta aceasta în adolescență. De curând, îndrăgita artistă le-a împărtășit internauților câteva imagini rare cu ea din acea perioadă. După cum se poate vedea în fotografiile cu vedeta, actrița era o copilă superbă, extrem de frumoasă încă de pe atunci.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!


Mădălina Ghenea are o carieră impresionantă, atât în modelling, cât și în cinematografie. Actrița în vârstă de 36 de ani e una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă, reușind să facă furori în rândul admiratorilor cu frumusețea ei. Ei bine, se pare că și-n adolescență era superbă, dovadă stând imaginile pe care le-a postat recent pe rețelele de socializare.

Citește și: Mădălina Ghenea s-a despărțit oficial de iubitul ei, Grigor Dimitrov, chiar în ziua de Paște, după 6 ani de relație: „Am decis să mergem pe căi diferite' / Care a fost motivul


Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la petrecerea Oscar 2024. Ce ținută a purtat la evenimentul organizat de Elton Jhon

Citește și: Costel Constantin va fi înmormântat cu onoruri militare: „Va fi îngropat lângă Mihaela. Era dorința lor să fie împreună și după moarte’

Citește și: ‘Nu am mulți prieteni, puțini dar buni. Ne cunoaștem din adolescență’. Elena Gheorghe a cântat cu Adela Popescu, la Sala Palatului, iar pe scenă au urcat și doi dintre fiii actriței / EXCLUSIV


Cum arăta Mădălina Ghenea în adolescență

De curând, Mădălina Ghenea le-a arătat fanilor ei de pe Instagram cum arată pe vremea când avea 12 ani. Încă din adolescență, vedeta era de-o frumusețe rară, era înaltă, cu părul lung și avea toate calitățile unui model de succes. Potrivit spuselor ei, a debutat în modelling la doar 14 ani, când era, practic, doar o copilă, fără să știe că în viitor va deveni un adevărat star.

„Aveam doar 14 ani când am început să lucrez ca model, practic un copil. Pe vremea mea, la 14 ani încă te jucai cu păpușile, nu exista tehnologie, iar eu nu aveam idee cum mi se va schimba viața într-o secundă, alegând un drum foarte dificil’, este mesajul Mădălinei Ghenea, care însoțește imaginile postate pe Instagram.


Mădălina Ghenea și-a amintit cum mama ei îi spunea „artistă’ când era mică. Acum, vedeta spune că femeia cea care i-a dat viață e cel mai bun manager al său.

„Câteva riduri mai târziu sunt bucuroasă de ceea ce am devenit azi’, „Mama mea mă numea artista. Avea planuri mari pentru mine. Și azi este cel mai bun manager al meu’, „Eu, la vârsta de 12 ani. Azi, vârsta de 12 ani arată un pic diferit, știu, dar eu chiar eram un copil’, a mai scris Mădălina Ghenea în dreptul pozelor cu ea din adolescență.


Cum a ajuns Mădălina Ghenea celebră

Mădălina Ghenea s-a născut pe data de august 1987 în Slatina, sub o stea norocoasă. Încă de mică, aceasta a făcut primii pași în lumea modei, când a început să participe la diverse concursuri de frumusețe și evenimente locale. Cea care a susținut-o mereu a fost mama ei, care a îndemnat-o și spre lumea artistică.

Vedeta a plecat de acasă la 14 ani, iar un an mai târziu deja își începe cariera de fotomodel. Atunci, ea a participat la diverse ședințe foto și prezentări de modă. În timp, datorită frumuseții sale și siluetei ca de zeiță, vedeta a început să lucreze cu agenții de modelling, inclusiv pentru branduri renumite atât în România, cât și în străinătate.


Mădălina Ghenea a devenit celebră în italia prin prisma spoturilor publicitare pentru o companie de telefonie mobilă în compania lui Raoul Bova şi a rolului din filmul „Razza Bastarda’. Acum 14 ani, în 2010, aceasta participa la concursul „Ballando con le stele’, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno, scrie libertateapentrufemei.ro.


În anul 2011, românca noastră a bifat o mare reușită, jucând în filmul italian „I Soliti Idioti’. Performanța ei a fost lăudată de ceilalți, iar în 2013 a apărut în altă peliculă, „Dom Hemingway’, alături de Jude Law. Mai apoi, ea a fost distribuită în producții precum precum „Youth’ (2015), regizat de Paolo Sorrentino, și „Zoolander 2′ (2016), unde a avut ocazia să lucreze cu actori celebri și să-și demonstreze abilitățile actoricești. În 2021, ea a apărut în „House of Gucci’. Cea mai recentă apariția a sa e cea din „Deep Fear’ (2023), unde e și producătoare.


Frumoasa actriță nu se laudă doar cu o carieră de succes, ci și cu o fiică de care e extrem de mândră. Vedeta a devenit mamă în 2017, atunci când a adus-o pe lume pe Charlotte, rezultată din fosta relație a artistei cu Matei Stratan.

Sursă foto: Instagram, arhiva viva, hepta