Cum arată mâinile Danei Roba, după ce i-au fost distruse de soț, când a bătut-o: „Am o durere insuportabilă”. Medicii i-au dat jos ghipsul

 Ifrim Georgiana
.

După ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Dana Roba se pregătește să treacă prin câteva operații estetice, pentru reconstrucția frunții și a degetelor. De curând, medicii i-au dat jos ghipsul și pansamentul de pe mâini, iat tânăra de 31 de ani a susținut că are dureri insuportabile și a început să meargă la ședințe de fizioterapie și kinetoterapie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De curând, Dana Roba susținea că este în căutarea unui medic ortoped bun, care se poate ocupa de intervenția de reconstrucție a mâinilor. În urma conflictului violent din data de 5 iunie, make-up artista a suferit multple leziuni la nivelul capului, iar degetele mâinilor i-au fost zdrobite. De curând, medicii i-au scos ghipsul și pansamentul, iar Dana Roba a făcut primele declarații despre evoluția stării ei de sănătate și despre operațiile estetice la care va fi supusă.

da5-2da5-2

Citește și: Dana Roba va face operații estetice, pentru reconstrucția frunții și a degetelor: 'Dumnezeu știe din ce m-a scos și…'

Citește și: Cu ce sechele a rămas Dana Roba, după ce a fost bătută de soț cu ciocanul în cap: „Cu părere de rău, vă spun că, pentru tot restul vieții….'

Citește și: Cine este Nela Vica Andrieș, sora Gabrielei Firea. Ce acuzații i se aduc în scandalul azilelor groazei

Citește și: Loredana Groza, apariție îndrăzneață la un concert în Slobozia. „Fenomenală, ca o zeiță!”/ GALERIE FOTO cu cele mai sexy ținute la 53 de ani

Cum arată mâinile Danei Roba, după ce i-au fost distruse de soț

De curând, medicii i-au scos Danei Roba mâinile din ghips, după ce i-au fost distruse de soțul ei, Daneil Balaciu. Tânăra de 31 de ani are dureri insuportabile, însă va fi supusă altor intervenții estetice pentru refacerea mâinilor, astfel încât să-și poată relua activitatea în salonul de make-up. De asemenea, pentru refacerea ei  fizică, make-up artista a început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie.

„Ieri, când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată. Va mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre, datorită credinței pe care ști avut-o, astăzi sunt in viață. Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine. Azi am început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie', a scris Dana Roba pe pagina ei de Instagram.

Dana Roba caută un medic ortoped pentru refacerea degetelor

În urmă cu puțin timp, Dana Roba a anunțat că este în căutarea unui medic ortoped, care să se ocupe de operația pentru refacerea mâinilor. În timpul conflictului violent din data de 5 iunie, soțul ei, Daniel Blaciu, i-a zdorbit degetele, ceea ce o împiedică să se întoarcă la muncă și să-și întrețină cele două fiice, pe Chantal și Celine.

„Am fost la neurochirurg și mi-a spus că îmi dă voie să mă operez la mâini, la doctorul Pătrașcu, iar el a zis că în data de 25 se întoarce din concediu și o să fac o vizită la dânsul. O să îmi vadă mâinile și după aceea mă operează la operația pentru refacerea mâinilor.

Pentru mine există totuși și varianta a doua că dacă aș găsi un doctor liber în țară sau la București, un doctor bun, m-aș duce chiar și mâine la el', a declarat Dana Roba, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton