Cum arată mama Andreei Ibacka, la 59 de ani. Au apărut împreună la TV: „Ai fost un copil foarte iubit”

.

Andreea Ibacka și Cabral trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 12 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună doi copii, pe Namiko și Tiago. După o lungă perioadă în care actrița s-a dedicat familiei, aceasta a revenit pe micul ecran, în calitate de prezentatoare a emisiunii Happy Café, alături de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Recent, prezentatoarea TV a avut-o ca invitată chiar pe mama ei, Simona Pătrașcu, iar cele două au depănat amintiri împreună. Iată cum arată mama Andreei Ibacka!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


După ce a devenit mamă, Andreea Ibacka s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de familie. După mulți ani în care s-a ocupat exclusiv de proiectele online, actrița s-a alăturat echipei formate din Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, pentru a modera show-ul Happy Café, care poate fi urmărit pe Happy Channel. Interviurile nu au loc într-un studio obișnuit, ci în cafenele și restaurante, fiind una dintre specificitățile formatului.

În ultima ediția a show-ului, Andreea Ibacka a avut-o ca invitată chiar pe mama ei, iar dialogul dintre cele două a fost de-a dreptul savorus pentru cei de acasă. Simona Pătrașcu, mama vedetei, a rememorat perioada în care Andreea Ibacka era doar un copil.


Citește și: De ce nu i-a gătit Andreea Ibacka lui Cabral, la începutul relației: „A fost o perioadă în care…’. Cum arăta apartamentul de burlac al prezentatorului TV

Citește și: Cătălin Cazacu a fost ironizat de Andreea Ibacka, în timpul unui interviu: „Cea mai durabilă relație din viața ta…'

Citește și: Câți bani a primit Andreea Moromete pentru 18 săptămâni petrecute la Survivor 2023

Citește și: „Ne-am rostogolit de trei ori. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit'. Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident auto / În ce stare se află acum


Cum arată mama Andreei Ibacka

Andreea Ibacka și mama acesteia, Simona Pătrașcu, au apărut împreună în emisiunea Happy Café. Filmările au avut loc într-un restaurant din București, iar cele două au depănat amintiri împreună. Prezentatoarea TV și-a petrecut copilăria într-un apartament din cartierul Dristor, sectorul 3 al Capitalei, unde părinții ei se mutaseră cu o lună înainte de venirea ei pe lume.


„Mama, spre deosebire de mine, ea chiar a făcut copii la tinerețe, la 22 și la 24 de ani a devenit mămică de fată și apoi de băiat. Mulți dintre voi ați spune că așa erau vremurile. Cum a fost, cum s-a întâmplat să apar eu, așa, binecuvântare?’, și-a întrebat Andreea mama.


Simona Pătrașcu: „Când mergeam cu tine la școală, mă simțeam ca un copil’

Simona Pătrașcu, mama Andreei Ibacka, a devenit mamă la 22 de ani, la un an după ce s-a căsătorit cu tatăl vedetei. Actrița mai are un frate, pe nume Cristi Pătrașcu.

„Adevărul e că ai fost un copil foarte iubit și, chiar dacă ai venit foarte repede în viața noastră ai fost o mare bucurie. După ce te-am născut, era salon de mămici și salon de bebeluși și, când mergeam la alăptat, la ore fixe, să găsea câte o mămică să spună. Vaaai, cât e de frumoasă! A cui e fetița asta? Și când te luam în brațe eram foarte mândră că toată lumea se uita la tine și admira, încă de bebeluș. (…)


La început nu a fost simplu, prima noastră noapte în casa în care am locuit și în care tu ai crescut a fost și prima noapte după ce te-am născut, după ce ne-am externat noi din maternitate. La 21de ani ne căsătoream, iar la 22 de ani aveam primul copil. Când mergeam cu tine la școală mă simțeam ca un copil pe lângă ceilalți părinți, dar, la fratele tău, care a venit la 2 ani și jumătate după tine, deja părinții erau cam de-o seamă’, a povestit Simona Pătrașcu.

Sursa foto: Facebook