Cum arată mama Danei Săvuică, la 77 de ani. Vedeta a moștenit frumusețea de la Stela Săvuică

 Ifrim Georgiana
.

Vineri, 20 octombrie, mama Danei Săvuică și-a sărbătorit ziua de naștere, iar vedeta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Se pare că fostul manechin a moștenit gena frumuseții și grația de la cea care i-a dat viață, după cum se poate remarca în imaginile care le surprind împreună. La 77 ani de ani, Stela Săvuică arată impecabil și este adepta eleganței și rafinamentului. Iată ce urare i-a făcut fiica ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică s-a născut într-o familie de diplomați, astfel că și-a petrecut o mare parte din copilărie în Asia de Sud-Est, după cum a relatat chiar ea. Femeia de afaceri nu le-a călcat pe urmă părinților, fiind atrasă de modă și lumea televiziunii, însă fiica ei, Julie, a urmat drumul diplomației, după ce a finalizat studiile în domeniul Științelor Politice la Universitatea din București. Zilele trecute, mama Danei Săvuică și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu prilejul aniversării, afacerista a postat o frumoasă urare în mediul online.

da9da9

Citește și: Dana Săvuică a recunoscut că ar ierta infidelitatea partenerului, în anumite condiții: „S-ar putea să fie și vina ta'. Formează un cuplu cu Răzvan Enescu

Citește și: „Să faci dragoste îți trebuie minimum 30 de minute”. Dana Săvuică, dezvăluiri neașteptate despre sex și viața de cuplu

Citește și: Anamaria Prodan a reacționat după ce Flavius Nedelea a fost reținut de DIICOT pentru proxenetism: „Este prietenul meu pe viață. Nu are cluburi”

Citește și: Cleopatra Stratan a răbufnit la America Express 2023. A avut un șoc când a ajuns la cazare: „Vreau să plecăm în momentul ăsta…”

Cum arată mama Danei Săvuică

Pe 20 octombrie, mama Danei Săvuică a împlinit 77 de ani. Femeia de afaceri a postat o urare pentru Stela Săvuică, de la care a moștenit frumusețea și eleganța, ținând s-o felicite și pe buna ei prietenă, Anama Ferreira, care a avut aniversarea în aceeași zi.

„Astăzi e o zi specială! Sărbătorim ziua de naștere a mamei mele, Stela Săvuică, și pe cealaltă parte a globului, unde e noapte acum, mă gândesc cu drag la prietena mea din Argentina, Anama Ferreira. La mulți ani', a scris Dana Săvuică, pe o rețea de socializare.

Ce relație are Dana Săvuică cu părinții ei

Într-un interviu mai vechi, Dana Săvuică a vorbit despre relația cu părinții ei. Tatăl ei și-a dorit să-i calce pe urme și să devină diplomat, însă afacerista s-a simțit mai atrasă de lumea modelling-ului, domeniu în care a debutat și lucrat pentru multă vreme.

„Copilăria mea a fost extraordinară din anumite puncte de vedere. Am fost plecată cu părinții mei în diferite misiuni diplomatice. Am trăit în Asia, vremea era superbă, cu soare, palmieri, plajă, nisip fin, oceanul Indian. Am locuit aproape cinci ani în Sri Lanka şi am stat vreo doi ani în Indonezia.

Tatăl meu voia să devin şi eu diplomat sau să intru la nişte firme de comerţ exterior. Adică să îmbin partea de economie pe care o învăţam la ASE cu partea de engleză pe care o ştiam foarte bine. Cum a venit Revoluţia, tatăl meu era în misiune prin Filipine sau prin Malaezia, nu mai ţin minte, nu l-a chemat nimeni acasă, pentru că el a fost diplomat de carieră, nu a fost securist. Astfel, el a rămas în continuare în misiunile diplomatice, iar eu, cum m-am văzut liberă, am început să cochetez cu modelingul', a povestit Dana Săvuică pentru adevărul.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton