Cum arată mama Innei. Artista a filmat-o dansând în culisele unui concert: „Pe asta de unde ai învățat-o?”

 Ifrim Georgiana
.

Fără doar și poate, Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, însă a cunoscut succesul și pe plan internațional, melodiile sale fiind incluse în topurile radio din întreaga lumea. În ciuda notorității de care se bucură, interpreta a fost întotdeauna rezervată cu privire la viața privată, ferindu-și familia de lumina reflectoarelor și atenția publică. De curând, Inna a filmat-o pe mama ei în culisele unui concert, surprinzând-o în timp ce dansa. Iată cum arată și cu ce se ocupă Maria Apostoleanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută în industria muzicală drept Inna, s-a născut în Mangalia și are o carieră de-a dreptul impresionantă. În interviurile mai vechi, cântăreața susținea că dragostea pentru muzică i-a fost insuflată de familia ei, căci bunicii și mama ei cântau la ocazii. Chiar și așa, pe fondul succesului răsunător, interpreta a reușit să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor și rare au fost momentele când a făcut dezvăluiri despre familia ei, relația cu părinții sau anii copilăriei.

inn11inn11

Citește și: Inna, apariție incendiară de la plajă. A renunțat la sutien, iar bikinii sunt aproape invizibili

Citește și: Cum se înțelege INNA cu părinții ei și ce fel de copilărie a avut: „Niciodată nu mă purtam cum sunt fetițele. Nu îmi plăcea deloc matematica, aveam niște note mici' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au fost surprinși Denise Rifai și Dan Bittman, împreună, la plajă, pe litoralul românesc. Relația dintre cei doi este foarte apropiată

Citește și: „Dacă mai trimiți pe cineva la mine la ușă, atât îți trebuie. Nu am cum să o conving să se împace cu tine'. Noi mesaje între Loredana, autoarea crimei din Mangalia, și iubitul tinerei ucise

Cum arată mama Innei

În mediul online, Inna a publicat un videoclip cu mama ei, aflată în culisele unui concert pe care ea l-a susținut. Maria Apostoleanu a fost surprinsă într-o ipostază inedită, căci și-a etalat mișcările de dans remarcabile pe ritmuri house.

„Ai și public! Mamă, pe asta de unde ai învățat-o, mamă?', îi spunea INNA.

Până acum, mama artistei s-a ferit de lumina reflectoarelor, însă a susținut-o necondiționat pe fiica ei și a însoțit-o la majoritatea concertelor. Puțini sunt cei care știu că Inna a moștenit talentul artistic de la mama ei, care, în tinerețe, a cântat muzică populară, dar și în corul bisericii.

Ce relație are Inna cu părinții ei

În urmă cu ceva timp, Inna a vorbit deschis despre relația cu părinții ei și anii copilăriei. Cântăreața a fost încurajată de familie să urmeze o careră artistică, având în vedere că și-a descoperit vocația de la o vârstă fragedă.

„Alexandra mică era năzdrăvană. (râde) Nici Alexandra mare nu e așa departe. (râde) Eram super băiețel, mă jucam cu băieții, mă loveam des, îmi murdăream mereu rochițele și niciodată nu mă purtam cum sunt de obicei fetițele – diafane și cuminți. Așa că mama s-a obișnuit repede cu mine așa, dar era greu uneori să țină pasul cu toate micile năzdrăvănii pe care le făceam. Și o mare problemă era că nu îmi plăcea deloc matematica, deci… e clar că aveam niște note mici… (râde) Oops! Nu am făcut nebunii prea mari în adolescență, partea de chiul… da, e cumva normală la vârsta aceea. În rest, am avut o viață normală de adolescent.

Au fost mici momente de deznădăjduire, în care multe puteau părea mai grave decât sunt. Dar mereu am încercat să rămân în echilibru și să învăț din fiecare experiență. Îmi este greu să fac un top al momentelor memorabile, cu siguranță au fost multe. Piese în topuri, muzica mea în filme și reclame internaționale, concerte pe marile scene ale lumii, colaborări de succes. Sunt recunoscătoare pentru absolut tot, chiar și pentru eșecuri. De fiecare dată, te ridici mai puternic după un episod mai puțin fericit', a spus artista, într-un interviu pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton