Cum arăta mama Irinei Loghin și ce amintiri are artista cu ea: „Fusese regina balului din comună. Nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arăta mama Irinei Loghin și ce amintiri are cu ea. Irina Loghin, 84 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi din țară. Invitată într-o emisiune de la TVR, interpreta a făcut dezvăluiri emoționante despre mama ei, de la care a moștenit corectitudinea și simțul umorului. Deși era modestă, Irina Loghin a descris-o ca fiind „cochetă', mereu îmbrăcată în costume populare pe care le țesea de una singură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arăta mama Irinei Loghin și ce amintiri are cu ea. Irina Loghin s-a născut în județul Prahova, mama ei fiind româncă, iar tatăl basarabean. Cariera interpretei de muzică populară a fost construită, cu mult devotament și dăruire, în peste șase decenii, fiind supranumită „regina muzicii populare'. Într-o emisiune televizată, Irina Loghin a făcut dezvăluiri emoționante despre mama ei, Elena, care s-a stins din viață la 82 de ani. De la ea a învățat să fie un om corect, modest și să destindă atmosfera de fiecare dată când se întâlnește cu cineva.

ii9ii9

Citește și: Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 84 de ani: „Mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătoasă”

Citește și: Ce relație au avut, de fapt, Irina Loghin și Benone Sinulescu. Gheorghe Turda spune adevărul: „Au avut chimie pe scenă. L-a plăcut ca artist, ca bărbat mai puțin'

Citește și: Anunțul oficial al Antenei 1 despre Chefi la cuțite. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii jurați ai emisiunii

Citește și: Cum a reacționat fiul Addei când a citit comentariile jignitoare primite de artistă: „Explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică în care…'

Cum arăta mama Irinei Loghin și ce amintiri are artista cu ea

Irina Loghin rememorează cu drag momentele petrecute cu mama ei, Elena, care s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Cântăreața de muzică populară a povestit că era cochetă și nu-și lăsa niciodată capul descoperit, iar în perioadele de sărbătoare, purta costume tradiționale românești, țesute chiar de ea.  

„O visez de multe ori. De fiecare dată, de lăsata secului, mama se gătea. Ea nu s-a lăsat cu capul gol niciodată, nici măcar în fața fraților mei. Niciodată nu am văzut-o pe mama într-o cămașă de noapte sau pijama.

Era foarte cochetă, fusese regina balului de la noi din comună cu un costum popular lucrat chiar de ea. Avea o bentiță din catifea verde pe frunte… Erau foarte dibace femeile care țeseau și acum am țesături. Ne-a învățat și pe noi să țesem ca să avem zestre de măritat', a povestit artista, în emisiunea „Rețeaua de idoli'.

„Era simpatică mama, extraordinar'

Irina Loghin spune că a învățat de la mama ei să fie corectă și să facă atmosferă bună cu oricine se întâlnește. Artista își amintește că cea care i-a dat viață era de o modestie ieșită din comun și nu se lăuda niciodată cu realizările ei, căci era de părere că talentul muzical este un „har de la Dumnezeu'.

Tot timpul îi simt și pe mama și pe tata. Am moștenit de la mama, în primul rând, să fiu corect. Am moștenit să fac atmosferă cu cei care mă întâlnec. Era simpatică mama, extraordinar! Ne amuzam în fiecare seară. Totdeauna ea avea o glumă de spus, o șotie. În momentul în care povestea, o făcea cu satiră. Era haioasă. A trăit până la 82 de ani și era foarte modestă. În momentul în care îi spunea cineva de mine că m-a văzut la televizor, nu se lăuda niciodată. Spunea că e har de la Dumnezeu', a mai spus Irina Loghin, potrivit spectacola.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton