Cum arată mama lui Mădălin Ionescu, care a împlinit 81 de ani. Cristina Șișcanu a fost criticată că nu i-a cumpărat soacrei tort aniversar: „Are trei copii, nu era sarcina mea”

 Ifrim Georgiana
.

Cu două zile în urmă, mama lui Mădălin Ionescu a împlinit 81 de ani, prilej care a reunit întreaga familie. Cristina Șișcanu și fiica ei, Petra, au mers în vizită și i-au făcut sărbătoritei o surpriză pe cinste. A urmat un val de critici la adresa jurnalistei care i-a dus soacrei un platou cu prăjituri și nu un tort.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună o fiică, pe nume Petra. Cei doi soți sunt activi pe rețelele de socializare și expun diferite momente din viața privată. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când mama lui Mădălin Ionescu a împlinit 81 de ani. Sărbătorita primit vizita nurorii și a nepoatei sale, iar întregul momentul a fost filmat de Cristina Șișcanu.

isjs92isjs92

Citește și: Cristina Șișcanu a fost acuzată că nu ea l-a crescut pe Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu din casnicia anterioară, ci bunica lui: „Am amânat să fac un copil pentru că aveam destul de multe responsabilități față de ceilalți doi copii. Nu trebuie să mă justific, dar…”

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție dură după ce a fost criticată că poartă haine bătrânești: „Așa sunt sătulă de prostul gust, nu mai tolerez… Apreciază doar paietele, genele alea false și acidul hialuronic băgat în buze…”

Citește și: Reacția lui Marius Crăciun, fost concurent Survivor, după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars: 'Și-a arătat puterea, I-a bătut pe toți. Nu a mai fost vorba de vreun caz social…'. De ce a fost votat Zanni de public / EXCLUSIV

Citește și: George Ivașcu a povestit cum și-a lăsat toți vecinii fără curent electric după un accident casnic: „Sunt cel mai stângaci om posibil. Au sărit siguranțele de la tot blocul'

Cum arată mama lui Mădălin Ionescu

Videoclipul postat de Cristina Șișcanu o surprinde pe mama lui Mădălin Ionescu zâmbitoare și într-o formă de zile mari. Cu ocazia aniversării de 81 de ani, nepoata Petra i-a oferit o felicitare în forma mânuței sale, reușind s-o surprindă plăcut: „Mi-ai adus o mână de aur!'.

Apoi, invitații i-au cântat, iar sărbătorita a suflat în lumânările așezate peste mai multe prăjituri, punându-și o dorință. A urmat un val de critici la adresa Cristinei Șișcanu pe motiv că nu i-a cumpărat soacrei un tort.

„Bunica Irina, în primul rând, nu prea mănâncă dulciuri. Mai mult decât atât, i-am luat prăjiturile dumneaei preferate. Mai mult decât atât, noi, în special eu, în ultimii ani de ziua ei i-am organizat petreceri. A zis că anul acesta nu își dorește petreceri. A zis că vrea să ne întâlnim așa într-un cadru mai relaxat. Anul trecut am fost la restaurant. Bunica Irina a făcut 80 de ani anul trecut și am făcut o masă mare cu tort.

Voi vă dați seama cât de nefericite sunt acele femei care au izbucnit și au început cu vorbe urâte, să mă pună la perete că de ce nu i-am luat un tort. Oameni buni, nu în asta constă. Poate i-am dus un cadou mai valoros financiar. Am cumpărat ce este potrivit și ce am considerat noi că este potrivit. Mai mult decât atât, dacă stai să te gândești, bunica Irina are 3 copii.

Este Mădălin, este Dragoș, este Dalina. Sunt copiii ei. Nu era sarcina mea să aduc un tort, dacă e să o iei așa. Eu am adus prăjiturile pe care le preferă bunica Irina. Care este treaba voastră, a acelor femei, să vă implicați în mersul lucrurilor în familia noastră? Cum să îți dai cu părerea într-un asemenea mod pentru un lucru atât de mic, care este absolut nesemnificativ? Asta vine din lipsa de educație.

Femeilor, treziți-vă! Nu mai fiți rele! Răutatea vine din nefericire. Învățați să fiți fericite. Îngrijiți-vă, educați-vă, investiți în voi', a spus jurnalista, vizibil iritată.

Mama lui Mădălin Ionescu este foarte activă, la 81 de ani

Mai demult, Cristina Șișcanu a publicat o discuție cu soacra ei. La 81 de ani, mama lui Mădălin Ionescu este foarte activă, cântă în cor, joacă teatru și participă la un cenaclu literar.

Cristina Șișcanu: Discuție cu mama-soacră! Știu că sunteți o femeie puternică. Sunteți mai vioaie decât una ca mine. Știu că vă plimbați mult pe zi, câți kilometri faceți?

Mama lui Mădălin Ionescu: Fac 6.000 de pași, nu depășesc măsura pentru că nu vreau nici să-mi obosesc corpul prea tare.

Cristina Șișcanu: Ați început primăvara în vervă?

Mama lui Mădălin Ionescu: Am început în forță, mulțumesc lui Dumnezeu. Pe 7 am spectacol la clubul seniorilor. Fac engleză, cor, sport, se joacă teatru, se pictează, cenaclu literar. Este o conexiune foarte frumoasă acolo la seniori. Eu mă simt foarte bine, sunt oameni de bună calitate.

Mama lui Mădălin Ionescu are o poveste de viață emoționantă

Mădălin Ionescu și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani și o mare are doar pe mama sa.

„Ea e mama! A avut o copilărie grea și a crescut la casa de copii', însă a ajuns unul din cele mai iubite cadre didactice din Râmnicu Vâlcea.

Vă spun care a fost cel mai inteligent gest pe care l-a făcut față de mine… Ea este de vină pentru alegerile bune din viața mea, pentru partea spirituală, pentru deciziile profesionale, pentru că m-a blindat cu cărți toată copilăria mea. Citeam prea m A fost o femeie excepțională, cu un bun simți imaginabil și tocmai această perspectivă a ei corectă asupra vieții m-a însoțit și mi-a dat o timiditate care m-a îndemnat să iau decizii mai toxice. Însă omul învață și din lucrurile astea.

Mama m-a învățat să spăl rufe, să calc, să spăl vase și că asta nu este o rușine. Și vreau să spun o calitate a ei excepțională: niciodată nu m-a certat pentru alegerile proaste pe care le-am făcut, niciodată nu mi-a impus, nu s-a împotrivit deciziilor pe care le-am luat, deși știa că nu sunt bune. Ăsta este un lucru pe care-l apreciez mult, dar aveam timp să ies și cu băieții.

O iubesc foarte tare și a făcut foarte multe sacrificii în viață pentru noi. La 80 de ani e incredibil de verde, vă doresc și vouă!', a scris la un moment dat Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Instagram & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton