Mama lui Miley Cyrus, de o frumusețe copleșitoare. Cum arată Tysh la 50 de ani / FOTO

 Alina Dan
.

Când oamenii celebri provin dintr-o familie la rândul ei celebră, nu prea te mai întrebi de unde or fi moștenit frumusețea sau talentul. În cazul lui Miley Cyrus, de exemplu, nimic mai adevărat.

Atunci când megastarul a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie cu mama ei, Tish, în vârstă de 50 de ani, toți au ajuns la o concluzie comună: genele bune ale lui Miley vin de la mama ei.

Imaginea la care ne referim o arată pe Tish Cyrus purtând un body negru. Imaginea în oglindă a fiicei ei. Ba, mai mult, unii au considerat că, la jumătate de secol de viață, doamna Cyrus arată răvășitor.

'Mama mea! OMG! @tishcyrus este totul', a scris Miley. '50 de ani și fumătoare'. Fanii artistei ș-au declarat uluiți și chiar au susținut că persoana din imagine nu pare a fi mama, ci sora ei.

Tysh Cyrus este actriță și producătoare, care a semnat producția filmelor The Last Song, LOL și So Undercover, precum și pe cea al seriei a fost protagonistă chiar fiica ei, Miley Cyrus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton