Cum arată mama lui Pepe. Tatiana Pascu a împlinit 73 de ani și nu-și trădează deloc vârsta: „Ești cel mai sincer suflet”

 Ifrim Georgiana
.

Mama lui Pepe își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar artistul i-a făcut o urare emoționantă în mediul online. Rândurile scrise de el sunt însoțite de o fotografie în care Tatiana Pascu își strânge în brațe nepotul și îl hrănește cu biberonul. Ipostaza este înduioșătoare, mai ales că Pepe a declarat public, în nenumărate rânduri, că familia este sursa lui de energie și fericire. Iată cum arată mama lui Pepe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe traversează o zi încărcată emoțional, asta pentru că mama lui își sărbătorește ziua de naștere. În interviurile acordate de-a lungul timpului, artistul a recunoscut că este foarte atașat de cea care i-a dat viață și l-a iertat de fiecare dată când a greșit. Tatiana Pascu apare adesea în imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare și se implică activ în creșterea celor trei nepoți din partea cântărețului – Rosa Alexandra, Maria și Pepe junior. Cum astăzi își sărbătorește ziua de naștere, Pepe i-a transmis un mesaj plin de recunoștință mamei lui și a postat o fotografie ce o surprinde cu mezinul familiei în brațe.

pep12pep12

Citește și: Ce crede Radhu, artistul român care a intrat în clasamentul Billboard alături de Shakira și Maluma, despre Pepe: „Mulți mă compară cu el, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: „Am luptat 10 ani să salvez căsnicia. Când au fost mizeriile cu Zăvoranca…'. Ce regret are Raluca Pastramă la 3 ani de la divorțul de Pepe / Este în proces de divorț și cu Ibrahim Ibru

Citește și: Ce regretă Mihaela Bilic din relația de 13 ani cu medicul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu: „Nici măcar o dată nu am…'

Citește și: Marius Manole a ținut o dietă extremă și susține că se simte foarte bine: „40 de ore fără mâncare. Dacă nu leșin diseară la spectacol…”

Cum arată mama lui Pepe

Astăzi, Tatiana Pascu a împlinit 73 de ani. Mama lui Pepe se poate declara o femeie împlinită, prin prisma familiei fericite și numeroase. În imaginea postată de artist, aceasta apare într-o ipostază specială, în timp ce-și ține nepotul în brațe și îl hrănește cu biberonul. Nu putem trece cu vederea nici faptul că mama prezentatorului de la „Te cunosc de undeva' este într-o formă de zile mari și nu-și trădează deloc vârsta.

„La mulți ani, mama! Ești cel mai sincer suflet și unica persoană care ne iubește pe toți necondiționat! Te iubim toți copiii și nepoții tăi!', a scris Pepe, pe Instagram.

Ce relație are Pepe cu mama lui

În interviurile acordate de-a lungul vremii, Pepe a vorbit mereu cu emoție despre cea care i-a dat viață. Artistul spune că a moștenit valori sănătoase de la mama lui și s-a bucurat de dragoste necondiționată.

„Mama m-a învățat să fiu bărbat, să am grijă de familia mea. Mama mi-a oferit o dragoste necondiționată, indiferent de ce greșeli am făcut, ea a continuat să mă iubească. Mama continuă să-mi poarte de grijă. Tot ce își dorește e un mesaj sau un apel cu „Sunt bine', a mărturisit cântărețul Pepe în emisiunea Cultour, difuzată la Happy Channel.

Cât despre conceptul de familie, artistul a adăugat: „Familia îmi oferă toată energia. Fără familie nu aș fi avut energie pentru scenă. De acolo mă încarc, evident. El (n.r. fiul lui) e bucuria și energia familiei, evident alături și de cele două fetițe ale mele și toți cei care înseamnă familia mea: soția și așa mai departe'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton