Cum arată mama lui Răzvan Simion. A avut o apariție spectaculoasă la nunta prezentatorului TV cu Daliana Răducan

.

Pe Răzvan Simion în cunoaște toată lumea, însă nu mulți dintre fanii săi știu cum arată mama lui. Spre deosebire de prezentatorul TV, femeia care i-a dat viață acestuia este o prezență mult mai discretă, ce preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Aceasta a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă la nunta celebrului său fiu, iar el s-a lăudat cu ea pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Răzvan Simion e unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. Până la cei 43 de ani ai săi, acesta a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în domeniu, fiind implicat în diverse proiecte de succes. De ani de zile, el și colegul său, Dani Oțil, aduc bucuria în casele telespectatorilor cu emisiunea matinală Neatza cu Răzvan și Dani, iar publicul îi adoră.

Citește și: Cine este nașa lui Răzvan Simion și a Dalianei Răducan. Îi leagă o prietenie de câțiva ani / Cum a apărut la nuntă – FOTO


Citește și: Cum gestionează Carmen de la Sălciua conflictul cu familia Sterp: „Nu am nicio părere despre nimeni care vorbește…'

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, surprinși împreună la o lună după ce au anunțat că s-au despărțit / În ce ipostaze au fost văzuți

Citește și: Andreea Bănică susține că a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura, membru al trupei Fun Factory, la un concert din Cluj: „Avea mâna în părul meu! Am sunat la Poliție, m-am simțit fără protecție’


Cum arată mama lui Răzvan Simion

Dar Răzvan Simion nu stă bine doar la capitolul profesional, ci și la cel personal. Vedeta de la Antena 1 trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de iubire alături de proaspăta sa soție, Daliana Răducan. Weekend-ul trecut, cei doi s-au căsătorit în secret și au avut parte de o nuntă fastuoasă, desprinsă parcă din basme. Au arătat impecabil, iar invitații s-au întrecut în ținute.

O prezență remarcabilă la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan a fost și mama prezentatorului TV. Deși obișnuiește să-și țină familia departe de ochii curioșilor, de această dată, el a făcut o excepție. În ziua cea mare, omul de televiziune a postat pe rețelele de socializare o imagine rară cu femeia care i-a dat viață, iar internauții au rămas plăcut impresionați.


A avut o apariție spectaculoasă la nunta prezentatorului TV cu Daliana Răducan

Mama lui Răzvan Simion are părul blond și este o femeie foarte frumoasă. La nunta fiului ei, aceasta a fost o apariție extrem de elegantă. A avut părul coafat în bucle lejere și și-a scos trăsăturile în evidență printr-un machiaj deloc strident și foarte rafinat.

„Mama’, a scris Răzvan Simion la InstaStory, în dreptul imaginii cu cea care i-a dat viață.


Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în weekend

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în mare secret, weekend-ul trecut. Aceștia au devenit soț și soție pe data de 8 iunie 2024 și au avut parte de o nuntă fabuloasă.

Deși, la fel ca partenerul ei, și Daliana Răducan e discretă în ceea ce privește viața personală, aceasta a decis să le împărtășească fanilor lor câteva momente spectaculoase de la nunta lor în mediul online. Cu această ocazie, ea și-a exprimat public dragostea față de Răzvan Simion.


„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat.

Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră’, a scris ea pe Instagram.

Sursă foto: Instagram