Cum arăta Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii, înainte să aibă tatuaje, mușchi și barbă. Imagini rare cu el de când era caporal, în armată

.

Îl vedeți acum la televizor, însă puțină lume știe cum arăta Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii, înainte să aibă tatuaje, mușchi și barbă. Tânărul în vârstă de 34 de ani avea un look mult mai diferit pe vremea când lucra în armată, ca și caporal, iar desenele de pe trup îi lipseau complet. Iată câteva imagini rare cu acesta din acea perioadă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Marcel Andrei se numără printre cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii, sezonul 8. Acesta s-a făcut remarcat încă din primul episod al emisiunii de la Antena 1, atât prin glumele lui, cât și prin atitudinea sa. De altfel, pe Internet s-au viralizat imediat diverse momente cu el din cadrul show-ului prezentat de Radu Vâlcan, astfel că se bucură de popularitate din plin.

ispita-marcel-1-1ispita-marcel-1-1

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. „Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad”

Citește și: Ema de la Insula Iubirii nu l-a iertat pe Răzvan, că a înșelat-o cu o ispită, nici după ce s-au căsătorit și au făcut un copil: „N-am cum să iert, mă uit la emisiune şi iar plâng!”. Ce spun cei doi despre divorț

Citește și: Andra i-a făcut o surpriză de proporții unei mirese pe care a văzut-o traversând strada. Videoclipul s-a viralizat rapid: „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit'

Citește și: Magdalena Chihaia a luat foc după ce Deea Maxer a spus că vine ca MC la nunta ei cu Dinu, pe 2.000 de euro: „Ea și fostul meu soț nu au ce să caute”

Cum arăta Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii, înainte să aibă tatuaje, mușchi și barbă

În prezent, Marcel Andrei, cunoscut ca ispita de la Insula iubirii, locuiește în Tenerife. Acolo, el lucrează ca și chelner la un restaurant de lux. Tânărul se laudă cu un trup bine lucrat la sală și o mulțime de tatuaje pe corp. Acesta are barbă și părul tuns scurt, ce-i conturează perfect o imagine de „bad boy'. În trecut, însă, acesta arăta complet diferit.

Înainte de a se stabili în Tenerife, Marcel Andrei a lucrat în armată, ca și caporal. La acea vreme, ispita de la Insula iubirii, sezonul 8, nu avea niciun tatuaj imprimat pe corp. Acesta păstrează și acum, pe pagina lui de Facebook, imagini cu el mai vechi de 10 ani și se vede clar că s-a schimbat mult. În trecut, el nu purta nici barbă și era mai slab.

Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii, a plecat de acasă la 15 ani

Cu toate că e o fire glumeață și mereu cu zâmbetul pe buze, Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii, are o poveste de viață dificilă. Acesta a povestit, la un moment dat, în emisiunea de la Antena 1, că a plecat de acasă de la vârsta de 15 ani, după ce părinții săi au divorțat, fiind nevoit să se descurce singur.

O perioadă, Marcel Andrei a lucrat în armată, dar a renunțat acum opt ani. Cât despre tatuajele sale, el a povestit că aceste desene reprezintă persoanele și perioadele speciale din viața sa.

„Sunt plecat de acasă de la 15 ani. Părinții mei lucrau amândoi ca gardieni publici, dar salariul nu le mai era suficient, așa că mama mea a plecat prima, urmată de tatăl meu, iar în cele din urmă au divorțat. De la 15 ani am rămas singur.

Am tatuaje care îmi spun povestea: sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu. Am și un tatuaj cu un soldat, deoarece am lucrat cinci ani în armată. Mi-am făcut aceste tatuaje pentru a simți că sunt aproape de familie, deși eram mereu departe', a povestit ispita Marcel Andrei, la Insula iubirii.

Marcel Andrei se consideră potrivit pentru rolul de ispită, la Insula iubirii, pentru că îi place să cunoască persoane noi și îi place să experimenteze. El privește toată această experiență ca pe o provocare.

Când se difuzează Insula iubirii 2024

Noul sezon Insula Iubirii, care a avut premiera pe 15 iulie, va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Pornind de la premisa „cine iubeşte nu lasă, Insula iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Sursă foto: Facebook, Instagram, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton