Cum arăta Maria Dragomiroiu la începutul carierei. Era o adolescentă de o frumusețe rară și avea părul la fel de lung

.

Maria Dragomiroiu și-a construit cariera în peste patru decenii și este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. A urcat pe scenă la o vârstă fragedă și a fost comparată multă vreme cu Maria Tănase, doamna cântecului românesc. Pe rețelele de socializare, artista a publicat mai multe imagini din anii de debut, îmbrăcată în port tradițional, cu un păr la fel de lung și bogat. Iată imaginile cu Maria Dragomiroiu la început de carieră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Maria Dragomiroiu, 68 de ani, și-a descoperit de timpuriu pasiunea pentru muzică. Era foarte tânără când a părăsit comuna natală și s-a mutat în București,  unde a urmat cursurile Liceului „I. L. Caragiale’. Pe când era elevă, s-a înscris la concursul „Floarea din grădină’, însă juriul a ezitat să-i decerneze trofeul, pe motiv că glasul ei seamănă izbitor cu cel al Mariei Tănase. Primul albul al artistei, „Floricică de pe coastă’, a fost lansat în 1983 și s-a vândut în peste un milion de exemplare.


Citește și: Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin…’

Citește și: Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante din perioada copilăriei sale: „Mâncam dude cu porcii. Eram 3 frați și doi părinți care dormeam într-o cameră de 9 metri pătrați'


Citește și: Alexandra Stan a fost asemănată cu Madonna, după ce și-a făcut apariția pe pârtia de schi: „Numai tu puteai să te îmbraci așa'. Ce ținută excentrică a purtat artista

Citește și: Ştefan Bănică şi fiica lui, Violeta, apariție spectaculoasă împreună, pe scenă, în cadrul unui concert. Adolescenta l-a acompaniat la pian pe tatăl ei, în ropote de aplauze

Cum arăta Maria Dragomiroiu la începutul carierei

Când a făcut primii pași în carieră, Maria Dragomiroiu era foarte tânără, de o frumusețe aparte și dornică să se afirme. În mediul online, intepreta a publicat mai multe imagini de când era adolescentă, îmbrăcată în port popular, cu părul bogat și foarte puțin fardată. De-a lungul vremii, interpreta și-a păstrat strălucirea din anii de debut, zâmbetul cald și podoaba capilară impresionantă, devenită cu timpul o adevărată marcă personală.


„În momentul când tăticul meu a avut posibilitatea să-mi cumpere acordeonul acela mic, cu 12 başi, (…) după ureche, aşa cum ştiam eu cântecul respectiv, imediat l-am cântat, fără başi, numai cu mâna dreaptă – cântecul Mariei Lătăreţu 'Cine trece câmpul mare'. M-am dus repede pe pridvorul sălii noastre şi m-am înfoiat ca să vadă tot satul (…) că Maria are şi ea acordeon şi cântă. Şi acum am acele emoţii şi vizualizez timpul de atunci când eram copil, eram pe pridvor şi cântam la acordeon’, a declarat artista, în urmă cu ani buni.


„Părul meu e brand-ul meu’

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Maria Dragomiroiu a susținut că părul ei a devenit, cu timpul, o marcă personală. Artista spune că este adesea complimentată pentru podoaba capilară, de care are mare grijă. Se vopsește singură și are un adevărat ritual de spălare a părului.

„Părul e prietenul meu, brand-ul meu. Îl țin strâns, doar pe scenă îl desfac. Da, este brand-ul Maria Dragomiroiu. Mă simt cea mai mândră când lumea mă admiră. Merg la diferite evenimente și sunt dorită cu părul despletit.


Mie mi-a crescut părul de când am avut cei doi copii. i-am avut la 11 luni și 4 zile unul de celălalt, acum 44-45 de ani. O femeie pierde calciu cât e gravidă, dar eu am avut. Și mi-a crescut părul. Dumnezeu a vrut asta pentru mine. De atunci, de la copii, a început să-mi crească părul așa frumos’, a spus artista, în emisiunea lui Denise Rifai.


Maria Dragomiroiu, adepta intervențiilor estetice

La 68 de ani, Maria Dragomiroiu își face tratamente cu botox și acid hialoronic. Pentru îngrijirea tenului, interpreta de muzică populară folosește ingrediente naturale și creme pe care le cumpără din farmacii.

„Nu mă costă mult. Nu merg la salon, fiindcă n-am timp. Mă dau pe față cu tărâțe de făină amestecate cu mălai, se face o piele fină… Nu lucruri sofisticate și scumpe, ce găsesc pe la farmacie, o cremă mai grasă că am tenul uscat.


Mai fac o „injecțioară’ la față, mai un peeling, mai îmi face una, alta, mărunte. În buze nu mi-am băgat niciodată nimic. Cel mai rău se vede acolo la o femeie, nu o avantajează. Aveți grijă să fiți frumoase! Este bine să te bucuri de lucrurile mici, mărunte, toate sunt deșertăciuni. Când ai bani, devii lacom sau îi investești în lucruri bizare. Nu-mi trebuie decât sănătate ca să pot munci, ca lumea de mijloc, acolo mă simt eu cel mai bine’, a spus ea, în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa foto: Instagram