Cum arăta Mihai Călin la cununia civilă cu Silvia. Povestea incredibilă a pozelor făcute acum 20 de ani

 Dumba Gabriela
.

Mihai Călin și soția lui, Silvia, au trecut acum 20 de ani pe la Starea Civilă, însă a găsit abia acum fotografiile realizate atunci. Mihai Călin a spus, pe Facebook, povestea incredibilă din spatele acestor poze de la cununia lui civilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Călin a intrat în posesia fotografiilor de la cununia civilă chiar zilele trecute, la aproape 20 de ani de la momentul în care a spus „Da” la Starea Civilă. Momentul în care a dat peste acele fotografii, absolut întâmplător, l-a lăsat fără cuvinte.

242318406_10223075680615163_4401262248472113503_n242318406_10223075680615163_4401262248472113503_n

Cum a găsit Mihai Călin pozele de la cununia civilă de acum 20 de ani

Mihai Călin a avut parte de o experiență de film! A povestit pe Facebook cum a intrat în posesia pozelor de la cununia sa civilă, de acum 20 de ani.

Azi dimineață am lăsat mașina la service pentru o oră. Plec să cumpăr ceva. La 20 m, un atelier foto în fața căruia o doamnă fumează. Trec pe lângă ea și aud: Domnu, domnu, aveți niște poze la noi!'

Sunteți sigură? Da, de mai demult!' Doamna găsește în aproximativ 20 de secunde, undeva la îndemână, un plic pe care mi-l dă. Deschid și văd vreo 10 poze și negativul. Sunt de acum 20 de ani. Pe 14 Iunie se fac 20 de ani! Vi le-am plătit ?

Nu. 96 de lei. Nod în gât . N-aveam nicio poză. Și eu, ca prostu, îi dau 100. 4 lei bacșiș! Păi, nu sunt eu de 2 lei? Mâine mă duc să-i mai dau 100', a mărturisit Mihai Călin pe o rețea de socializare.

Citește și: „Am venit direct la spital, la camera de gardă’. Oana Roman și-a luat urgent fiica de la școală, după ce i s-a făcut rău

Citește și: Andra Volos este însărcinată: „Trăiască ce vine pe lume!'. Iubitul ei, Robert Lele, a dat vestea chiar de ziua ei

Citește și: Vali Bărbulescu și iubita lui, Maria, s-au căsătorit: ‘Avem și noi un anunț de făcut…’. Cei doi au avut parte de o nuntă atipică

Mihia Călin și-a cunoscut soția într-un restaurant

Povestea lor începe într-un restaurant. El era deja un actor cunoscut, ea o tânăra care lupta să simtă succesul. Mihai o surprinde cu o privire, Silvia îl consideră prea arogant și se lasă purtată de gândurile ei. Filmul începe bine, dar se rupe brusc.

„Am văzut-o într-un restaurant, la masă cu un bărbat. Credeam că sunt împreună, dar de fapt nu erau. Îmi plăcea şi mă tot uitam la ea. După multă vreme am aflat că ea gândea în felul următor: „Uite-l şi pe ăla de la televizor, ce se uită la mine, e cam arogant!”, nu prea mă plăcea', povestea Mihai Călin pentru Viva.ro.

După șase luni se întâlnesc la Facultatea de Teatru, când Mihai era asistent la Facultatea de Actorie şi Silvia era studentă în ultimul an la Coregrafie.

Acum era blondă. Ne-am recunoscut, am şi făcut cunoştință, căci nu avuseserăm ocazia. Am schimbat câteva vorbe, a fost amuzant, pentru că a întins mâna şi a spus Silvia, eu la rândul meu am spus Mihai, iar ea mi-a spus de unde ştii?

Am fost contrariat, iar ea a completat: „De unde ştii că mă cheamă Silvia Mihai? Am râs tare, s-a dezghețat atmosfera, iar ea m-a întrebat dacă vreau să îmi dea numărul de telefon. A fost foarte caldă şi sclipitoare.

Nu a început ceva imediat, mi-am mai dat timp, să simt că îmi doresc chestia asta', mărturisea Mihai Călin.

Cum au decis Mihai Călin și soția lui, Silvia, să se căsătorească

Căsătoria a venit pe neașteptate și după un moment dureros petrecut în viața lui. Eram împreună, locuiam împreună, în familia mea s-au întâmplat nişte lucruri, a murit mama, nu prea îmi ardea de nunți, dar într-o zi, era sfârşit de mai, am zis:

„Ce faci pe 14 iunie?. Mai erau 3 săptămâni. M-a întrebat ce zi a săptămânii este şi mi-a spus că nu are nimic programat. I-am spus că suntem invitați la o nuntă. „La cine?. „La noi! și aşa a fost.  A fost un party între prieteni, în curtea unui prieten… Asta a fost nunta noastră', spunea Mihai pentru VIVA!.

 S-au completat perfect din primul moment, așa cum o fac și astăzi. Sunt oameni care sunt de 50 de ani împreună. Nu e niciun secret, suntem în acelaşi timp şi prieteni, vorbim foarte mult, discutăm foarte mult despre noi, despre ce facem, despre multe lucruri.

Am auzit că sunt multe cupluri care nu prea discută, nu-mi imaginez cum se poate întâmpla asta. Noi vorbim despre multe lucruri, vedem filme împreună, vedem ştiri, politică, călătorim, facem multe lucruri împreună', adaugă actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton