Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani. Au fost împreună la meciul de retragere al „Generației de Aur”

 Ifrim Georgiana
.

Sâmbătă, Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au făcut apariția alături de fiul lor pe Arena Națională, la meciul de retragere al „Generației de Aur'. Milan, în vârstă de 8 ani, a fost în centrul atenției și s-a fotografiat cu marii fotbaliști ai României, pintre care și Gheorghe Hagi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din anul 2018 și au împreună trei copii – Milan și gemenele Rania și Indira. Omul de afaceri mai are șase alți moștenitori. Din mariajul cu Mihaela Borcea îi are pe Patrick și pe gemenii Antonia Melissa și Angelo. El s-a recăsătorit apoi cu Alina Vidican, cea care i-a oferit alți doi copii, pe Alex și Gloria. Dintr-o relație extraconjugală cu avocata Simona Voiculescu, Cristi Borcea mai are o fetiță, pe nume Carolyn.

kljbrgbkljbrgb

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Cristian Boureanu cu bărbații care i-au „furat” soțiile: „Cu Cristi Borcea mă văd la sală, cu Sebastian Vlădescu am rămas prieten și acum”

Citește și: Tragedia în familia Ginei Gogean: mama ei a murit într-un accident rutier provocat de sora sportivei. Maricica Gogean ar fi adormit la volan

Citește și: „Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a susținut că este însărcinată pentru a doua oară cu el

Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani

Cu două zile în urmă, la meciul de retragere al „Generației de Aur', Cristi Borcea și-a făcut apariția alături de Valentina Pelinel și fiul lor. Milan, care are 8 ani, este un împătimit al fotbalului și a purtat tricoul galben al echipei naționale, cu numărul 10.

Băiețelul s-a fotografiat alături de părinții lui pe stadion, apoi s-a întâlnit în culise cu marii fotbaliști ai României. Una dintre fotografii îl surprinde cu Gheorghe Hagi. Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu i-au semnat pe tricou, dar și Jose Mourinho Milan.

Imaginile postate în mediul online au strâns o mulțime de aprecieri și comentarii: „O familie frumoasă și fericită! Să fiți sănătoși că frumoși sunteți!', „Doamne ajută! Să fiți sănătoși și fericiți!'.

Valentina Pelinel a apelat la fertilizare in vitro

Valentina Pelinel și Cristi Borcea le mai au pe gemenele Rania și Indira. Fostul model a apelat la fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată cu fetițele.

„Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculațiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.

Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă şi aceasta este singura metodă, nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu şi să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate', a declarat ea pentru OK! Magazine.

„Noi avem un pact'

Într-un interviu pe care ni l-a acordat recent, Valentina Pelinel a vOrbit despre pactul încheiat cu soțul ei, Cristi Borcea, pentru a evita discuțiile în cuplu.

„Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, ne mai supărăm, dar noi avem un pact, să nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim. Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi. Uneori încerc chiar eu să las mai mult de la mine, pentru știu mai bine decât oricine la ce nivel de stres este expus soțul meu, pentru că, totuși, el este capul familiei, are nouă copii în grijă. Nu e ușor să fii în pielea lui. Încerc și eu cât pot să îl înțeleg, să îl susțin și să îl sprijin. Nici nu doarme foarte bine, are probleme cu somnul. Nu e ușor să fii în pielea lui Cristi Borcea. Poate din afară pare simplu, dar nu e. Sunt multe responsabilități. Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva. Nici eu nu sunt genul care să nu spună ce are pe suflet, dar nici el, și oricum citim deja unul pe fața celuilalt când nu ne convine ceva', a spus Valentina Pelinel pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton