Cum arată Minodora acum și câte kilograme are: „Cu slăbitul m-am oprit aici, căci sunt ok”. Ține dietă de mai bine de un an

 Ifrim Georgiana
.

În ultimul an, Minodora a slăbit spectaculos și se declară extrem de fericită că a reușit să ajungă la greutatea dorită. Vedeta și-a etalat silueta într-o emisiune televizată și a dezvăluit cum a reușit să slăbească aproximativ 40 de kilograme. Rezultatele senzaționale le-a obținut cu ajutorul unui regim alimentar personalizat, din care nu a exclus dulciurile și alte plăceri culinare. Iată câte kilograme are Minodora acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De când se află în lumina reflectoarelor, Minodora a trecut prin transformări fizice spectaculoase. În 2017 vedeta a luat decizia de a-și tăia stomacul și a ajuns să cântărească în jur de 60 de kilograme. După operație, a trecut prin fluactuații de greutate, așa că a făcut schimbări mari în regimul alimentar. Invitată la Antena Stars, cântăreața s-a afișat într-o formă fizică de zile mari și a vorbit despre cura care a ajutat-o să-și atingă visul.

min2min2

Citește și: Minodora a răbufnit la adresa unui fan, după un concert susținut pe litoral: „Jignirile pe nedrept… nu permit”

Citește și: Minodora și soțul ei au fost la un pas de divorț: „L-am amenințat, i-am zis că băiatul va rămâne la mine”/ Care a fost motivul

Citește și: Cine este Cristina Joia de la Visuri la Cheie. A divorțat în mare secret de fostul soț

Citește și: Afaceristul Călin Donca, arestat 30 de zile pentru delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă. E influencer pe Instagram și a participat la Chefi la Cuțite

Câte kilograme are Minodora

După operația de micșorare a stomacului, Minodora a recunoscut că i-a venit greu să renunțe la vechiurile obiceiuri alimentare, așa că s-a îngrășat câteva kilograme bune. În ultimul an, cântăreața a decis să facă schimbări în regimul ei, așa că a redus considerabil porțiile, însă fără a-și impune mari restricții alimentare. În prezent, vedeta cântărește 60 de kilograme și spune că procesul de slăbire se oprește aici, căci este mulțumită de forma ei fizică.

„Am mai dat vreo două grame jos! Sunt ok, sunt în business! Eu am dat 40 de kilograme jos, de la 100. Acum am 60 și folosesc niște picături care îmi taie pofta de mâncare.

Cu slăbitul m-am oprit aici, căci sunt ok. Ajunge de omenie, unde mă duc? Sunt la mediu acum, sunt bine! Pot să mă încalț, nu-l mai rog pe Liviu să mă închidă la șireturi, mă închid eu. Sunt bine! Cântăm, cânt', a mărturisit cântăreața.

Minodora și-a micșorat stomacul

În 2017, Minodora a trecut printr-o operașie de gastric sleeve, însă nu a obținut rezultatele la care spera. Din cauza fluctuațiilor de greutate, vedeta a decis să reducă porțiile de mâncare și spune că a luat niște picături menite să-i taie pofta de mâncare.

„În 2017 am făcut operația, adică acum trei ani de zile am făcut operația de stomac. Am slăbit cu operația 15 kg și după un an și jumătate m-am îngrășat opt/nouă kg. În momentul în care am văzut că încep să mă reîngraș și să nu am niciun rezultat cu stomacul operat, tăiat, am hotărât să diminuez total cantitățile de mâncare și m-au ajutat aceste picături care mi-au tăiat pofta.

Toate doamnele și domnișoarele mă întreabă cum am slăbit. Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele, însă este foarte greu, pentru că eu am dat foarte multe kg jos, de la 100 de kg sunt la 62 acum, merg spre 60 de kg.

Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară, să știți! Este o frustrare în permanență pentru că nu mai poți mânca, mănânci foarte puțin. Dacă mănânci încontinuu așa cum am mâncat eu, din nou ți se mărește (n.r stomacul) și din nou te îngrași.Trebuie știut foarte clar că și cu această tăiere de stomac, dacă nu ai reguli și nu păstrezi niște limite, te reîngrași automat, este ca un balon de elastic. Dacă știi că nu ești conștiincios și nu respecți anumite lucruri, nu te opera de stomac!', spunea Minodora în urmă cu ceva timp.

Ce dietă ține Minodora

Când vine vorba de meniul zilnic, Minodora recunoaște că mânâncă orice, însă porțiile ei sunt destul de mici. Artista nu-și impune niciun fel de restricții, însă evită excesele, iar asta a ajutat-o să slăbească spectaculos în ultimul an.

„Vreau să le povestesc fetelor că eu mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă și cu pâine, pentru că îmi place, eu sunt bănățeancă. Mănânc absolut orice, inclusiv dulce, dar cantitățile mele sunt foarte mici, foarte, foarte mici, atât cât să îmi fac pofta și totodată din Italia, nu din România, folosesc niște picături care mi-au tăiat pofta de mâncare și de dulciuri. Cred că acest lucru m-a ajutat foarte tare.

Trei mese pe zi, fără nicio gustare. În loc de gustări poate un iaurt de fructe sau lichide. Ultima oră de masă, în weekend, este mai târzie, dar la ora 20 sunt mâncată deja.

Totdeauna mănânc la micul dejun ceva, dar repet, cantitățile de mâncare sunt mici. Când spun sunt mici, sunt mici! Maximum cinci guri', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton