Cum arăta Mircea Geoană înainte să debuteze în politică. Avea părul lung și lucra ca taximetrist

.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, are o bogată experiență politică și a fost la un pas să devină președinte al țării, în 2009, când a fost învins de Traian Băsescu. Puțini știu că politicianul a lucrat ca taximetrist, în perioada studenției, și a recunoscut că era un tip „obișnuit, timid cu fetele'. Iată cum arăta Mircea Geoana atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Mircea Geoană, 65 de ani, s-a născut în București și este absolvent a două facultăți – Facultatea de Mceanică din cadrul Institutului Politehnic și Facultatea de Drept. Politicianul a fost președintele Partidului Social Democrat din aprilie 2005 până în februarie 2010, președinte al Senatului României din decembrie 2008 până în noiembrie 2011, senator, fost Ambasador al României în SUA și Ministru de Externe în Guvernul Năstase. În 2009, Mircea Geoană a participat la alegerile prezidențiale, ajungând în turul 2 de scrutin, dar a fost învins de Traian Băsescu.


Citește și: Ce salariu avea Mircea Geoană când s-a angajat la Ministerul de Externe și ce spune despre câștigurile de acum, ca secretar adjunct al NATO: „Prima leafă erau bani mulți. Am lucrat și pe șantier…'

Citește și: Cele mai spectaculoase nunți de vedete din 2023: „O avalanșă de emoții, plâns de bucurie… împreună până la final' / Gina Pistol și fiica lui Mircea Geoană au fost miresele anului


Citește și: Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. A fost prezentatoare TV

Citește și: „E foarte posesivă, mă enervează…'. Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, reproșuri în direct, la TV, la două săptămâni de la nuntă. De ce nu vrea vedeta să devină mamă din nou

Cum arăta Mircea Geoană înainte să debuteze în politică

Pe vremea când era student, Mircea Geoană a lucrat ca taximetrist, fapt pe care el însuși l-a dezvăluit, în 2008, la o întâlnire cu reprezentanţi ai Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. Pe atunci, politicianul avea părul lung, era atletic și ceva mai rebel, dat fiind că activitatea era ilegală.


„Pe vremea respectivă mai câştigam bani de buzunar din taximetrie. Mergeam noaptea, îi luam maşina lui taică-meu şi mai făceam doi poli. După ce am terminat Poli şi Dreptul, am dat meditaţii la filosofie şi economie politică. Erau bani frumoşi, a povestit politicianul, potrivit evz.ro.

„Eram un tip obișnuit, timid’

În cadrul aceleiași întâlniri, Mircea Geoană a spus că era un tânăr obișnuit, destul de timid cu fetele. Soția lui, Mihaela, obișnuia să-i spună „Geolgău’, după celebrul fotbalist al Universității Craiova, pentru că avea părul lung și des ca acesta.


„Atunci aveam părul mai des. Nevasta mea, când ne-am căsătorit, îmi spunea Geolgău. Eram un tip obişnuit, destul de timid. Mai chiuleam‘, a adăugat politicianul.

Cum a întâlnit-o, pentru prima dată, Mircea Geoană pe Mihaela, soția sa


Mircea Geoană a dezvăluit că a cunoscut-o pe Mihaela Geoană, la Predeal, pe vremea când amândoi au împărțit același telescaun. Secretarul general adjunct al NATO recunoaște că, deși păreau a fi opusul celuilalt, șimțea că Mihaela era femeia predestinată să îi fie soție.

„Am cunoscut-o la coadă, la Predeal. Eu învățam să schiez. Luasem împrumut de la prieteni un hanorac verde, cu trei numere mai mari, cu fes portocaliu, cumplit. Pantaloni roșii, nenorocire. Ea era studentă la Arhitectură, elegantă, frumușică, tinerică. Ne-am nimerit efectiv la coadă, la Postăvaru, la Predeal. Eu nu știam cu schiurile, ea schia frumos. Am fost în același telescaun.


Și s-a mai întrerupt și curentul. Eram și timid pe vremea aia, acum mi-a trecut. Eram și ciudat, adunat de pe drumuri, ea era elegantă. Ce am făcut, ce nu am făcut… nu spun câți ani de căsătorire avem. Cum se întâmplă în viață. Am ieșit seara la discotecă, că aveam niște prieteni comuni. Acum dansez mai bine, atunci dansam vai de mine. Cred că i-a plăcut de mine, mie mi-a plăcut de ea, a povestit secretaruul adjunct al NATO.

Sursa foto: Facebook