Cum arată Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbiți, în costum de baie, la 50 de ani. A plecat în Grecia cu Marius Manole și Lia Bugnar

 Ifrim Georgiana
.

Mirela Oprișor are o carieră impresionantă în actorie și este cunoscută pentru rolul Aspirinei din „Las Fiebinți', serial produs și difuzat de Pro TV. Zilele acestea, actrița se află într-o vacanță în Grecia, alături de colegii de breaslă. Pe rețelele de socializare, Marius Manole a publicat un videoclip în care le surprinde pe Mirela Oprișor și Flavia Giurgiu pe litoralul grecesc. Iată cum arată cunoscuta actriță în costum de baie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mirela Oprișor se pregătește pentru o toamnă prosperă din punct de vedere profesional, pentru că urmează multe spectacole și filmări. Până atunci, cunoscuta actriță din „Las Fierbiți' și-a planificat o vacanță pe litoralul grecesc, alături de colegii de breaslă. Pe contul personal de Instagram, actrița a publicat mai multe fotografii din timpul vacanței pe care o petrece alături de Lia Bugnar, Flavia Giurgiu și Marius Manole.

mir8mir8

Citește și: Actrița Mirela Oprișor a fost la un pas să devină nora lui Francis Ford Coppola: „Făcuse o mică pasiune pentru mine”

Citește și: De ce l-a refuzat Mirela Oprișor pe celebrul regizor Oliver Stone, pentru rolul Elenei Ceaușescu: „Mi-a fost rușine de…”

Citește și: Andreea Mantea, anunț neașteptat în Casa iubirii: „Regulamentul emisiunii a fost încălcat!” Patru concurenți vor fi pedepsiți

Citește și: Motivul pentru care Loredana a desfigurat-o pe Alina, după ce a ucis-o: „În joc este gelozia și invidia”. Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală după autopsie

Cum arată Mirela Oprișor în costum de baie, la 50 de ani

Aflată în Grecia, Mirela Oprișor a distribuit mai multe imagini și videoclipuri din timpul vacanței. Într-un videoclip filmat de Marius Manole, actrița a fost surprinsă într-un costum de baie întreg, albastru, care i-a pus în evidență forma fizică de impecabilă. Aspirina din Las Fierbiți se afla în compania Flaviei Giugiu și savura o porție de bame. Cei trei actori joacă împreună în spectacolul „La câțiva oameni distanță de tine' de Dan Coman în regia lui Radu Afrim.

Totodată, actrița a publicat mai multe imagini și videoclipuri din timpul unei cine cu colegii de breaslă. În luna septembrie, Mirela Oprișor joacă în numeroase spectacole, între care „All inclusive', „Dă-i bătaie', „Genul acuzativ', „Pe o pânză de păianjen'.

Mirela Oprișor: „Te complexează gândul că ești mult mai în vârstă'

Pe 12 mai, Mirela Oprișor a împlinit 50 de ani și i-a surprins pe urmăritorii ei cu o schimbare de look. Actrița s-a tuns scurt și s-a vopsit blondă, după cum se poate observa în imaginile publicate în mediul online.

„Mă simt ca la 40, cu ușoare probleme fizice. Ca actriță și ca femeie, sentimentul legat de această vârstă este foarte ciudat pentru că treci la alt nivel – întâmpini alte probleme, temeri. Cred că perioada dintre 40 și ceva de ani și 50 și ceva este una grea pentru o actriță deoarece fără doar și poate te modifici fizic, îmbătrânești și te situezi la granița aceea dintre juna comică și rolul de mamă, în care nu poți fi crezută pe scenă, deci nu îl poți juca momentan.

Sunt într-o perioadă în care nu știu ce roluri aș putea juca. Pentru mine a fost destul de delicat să joc rolul fostei soții a lui Marius Manole (n.r. – Paul în spectacolul Repetiție pentru o lume mai bună), care este cu mult mai mic decât mine.

Te complexează gândul că ești mult mai în vârstă, că arăți ca o femeie matură. Toate aceste lucruri trebuie să le gestionezi cu delicatețe, să te placi în continuare pe tine, să accepți că urmează o altă perioadă și să ai încredere. Nu prea se scriu roluri pentru femeile de această vârstă. Nu mă plâng, pentru că am de lucru, dar nu pot să nu văd că această vârstă este problematică la o actriță', a declarat Mirela Oprișor, potrivit adevarul.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton