Cum arăta Monica Anghel la începutul carierei. Era doar o puștoaică și se remarca printr-o voce inconfundabilă

 Ifrim Georgiana
.

Monica Anghel, 52 de ani, se numără printre artistele de succes din România și are o carieră longevivă, de peste trei decenii. A debutat la 14 ani, când a câștigat un premiu important la Festivalul de muzică ușoară „București-86'. Pe atunci, se remarca prin vocea inconfundabilă, un deosebit simț al umorului și o personalitate puternică. Iată imaginile cu Monica Anghel la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel și-a construit cariera muzicală în peste trei decenii și este recunoscută drept o cântăreață de marcă. A debutat la o vârstă fragedă, iar un moment semnificativ în cariera ei a avut loc în 2002, când a câștigat Festivalul Internațional „Cerbul de aur', împreună cu Marcel Pavel. Când s-a făcut cunoscută în lumea muzicii, Monica Anghel era doar o puștoaică, însă de-a lungul vremii, a păstrat zâmbetul inconfundabil și optimismul debordant.

man12man12

Citește și: Cum se menține Monica Anghel în formă, după ce a slăbit 40 de kilograme: „Sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez”. La ce nu a renunțat sub nicio formă

Citește și: Cum arată și cum se simte Monica Anghel, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Am început această transformare în urmă cu șase ani, analizele sunt…”

Citește și: Drama pe care o trăiește Ileana Sterp în relația cu tatăl ei: „Din nefericire, așa e el, o fire mai rece”

Citește și: Cine este Vlad Huidu de la America Express 2023. Formează de 11 ani un cuplu alături de Giulia Anghelescu

Cum arăta Monica Anghel la începutul carierei

Monica Anghel a făcut primii pași în carieră la vârsta de 14 ani. Era doar o puștoaică la acea vreme, însă a cucerit publicul prin personalitatea și carisma ei. Pe când frecventa marile festivaluri de muzică, artista avea părul lung, o frumusețe aparte, iar la pachet cu timbrul vocal deosebit, avea să devină un etalon pentru muzica românească.

 „Festivalul Mamaia a contat în cariera mea extraordinar de mult. Şi nu doar în cariera mea, ci şi în cea a tuturor marilor artişti, pentru că acolo era centrul, nucleul, acolo se dădea ora exactă în muzică, acolo te lansai, acolo se lansau marile hit-uri.

Muzica uşoară românească a avut de suferit după dispariţia acestui fastival. Pentru că era un juriu, se făceau lucrurile într-un fel anume. Chiar cred că a avut de suferit. Acum se fac muzici pe bandă rulantă. S-au schimbat şi vremurile, s-au schimbat şi oamenii… Nu spun asta cu nostalgie: este un fapt, aşa merg lucrurile…

Şi mergem şi noi înainte cu valul, ca să zic aşa… Numai că ar fi bine să nu film luaţi de val, ci doar să mergem cu el. Cred în continuare că Festivalul Mamaia poate aduce în faţă talente veritabile, atât din punctul de vedere al interpreţilor, cât şi din punctul de vedere al compoziţiilor', a povestit Monica Anghel, pentru Click!.

Monica Anghel a slăbit radical în ultimii ani

În ultimii șase ani, Monica Anghel a slăbit peste 40 de kilograme și a ajuns într-o formă fizică excepțională. Artista a fost determinată să facă o schimbare după ce a fost operată la coloană, fiind diagnosticată cu hernie de disc.

„Dacă nu mă operam pe coloană, n-aș fi slăbit în viața mea. Mâncam prost, mâncam oricând. Am făcut recuperare un an și șase luni după operația pe coloană. Piciorul drept aproape că nu mai era funcțional. În tot acest timp am început să și slăbesc. Am slăbit 30 de kilograme într-un an și șase luni. A venit pandemia, m-am mai îngrășat puțin. De trei ani țin legătura cu un medic diabetolog și nutriționist, am făcut și sport. M-am înscris la trei cursuri: instructor de fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională. Toate analizele mele sunt impecabile. Înainte de a avea probleme cu coloana erau foarte proaste”, a povestit Monica.

Ce ritual de îngrijire are Monica Anghel

Monica Anghel recunoaște că nu a folosit creme de față până acum câțiva ani. Pentru demachierea tenului, artista folosea ulei pentru copii, însă a început să-și formeze o rutină odată cu transformarea ei fizică.

„Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc. Eu m-am demachiat toți anii aceștia și continui să mă demachiez cu ulei de copii mici, din acela pentru bebeluși. Din punctul meu de vedere, curăță cel mai bine, nu există rimel, waterproff, ruj, nu există vreun produs pe care să nu-l curețe. Ăla demachiază orice! E sfânt!

De doi ani de zile, am început să mă dau cu cremă pe față, dimineața și seara. Folosesc numai produse românești!', a spus artista, acum ceva timp, pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton