Cum arăta Monica Bârlădeanu la începutul carierei. Era studentă când a început să lucreze ca model

.

Monica Bârlădeanu, cunoscuta actriță și prezentatoare de televiziune, este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din România. Are o biografie interesantă, iar puțini știu că a debutat ca model înainte să cunoască succesul pe micul ecran. Frumusețea i-a fost remarcată încă din primul an de facultate și tot atunci a semnat un contract cu cea mai mare agenție de modelling din București. De aici și până la aparițiile sale pe sticlă nu a mai fost decât un pas.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. S-a născut la data de 12 decembrie 1978, la Iași, și are 45 de ani. Numele ei complet este Monica-Elena Bârlădeanu, dar e știută și sub numele de Monica Dean.

Citește și: Detalii neștiute de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Așa cum am visat amândoi’. Gina Pistol a cântat „Se mărită Mona’, iar Raed Arafat, prieten vechi al cuplului, a lipsit


Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cele mai spectaculoase rochii: invitații au avut dress-code-ul black tie

Citește și: Ce spune Oana Ciocan după ce Zanni l-a acuzat pe Jador că a fost violent cu ea: „Au fost lucruri minore. Părinții mei știu cum a fost relația noastră’

Citește și: Răzvan Exarhu, explicații și scuze după ce a fost surprins parcând pe trotuar, în București, și l-a înjurat pe cel care l-a filmat: „Am înțeles lecția. Cred că ne putem aborda și fără agresivitate'


Cum arăta Monica Bârlădeanu la începutul carierei

Monica Bârlădeanu provine dintr-o familie modestă și a avut o copilărie dificilă. După moartea tatălui ei, situația a devenit din ce în ce mai complicată, salariul mamei fiind singura sursă de venit. Ajunsă la adolescență, actrița s-a angajat ca ospătăriță, dorind să-și ajute frații și să aducă mai mulți bani în casă.

După terminarea liceului, Monica Bârlădeanu s-a înscris la Facultatea de Drept în orașul ei natal, Iași, în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza’. Frumusețea răpitoare i-a fost remarcată din primul an, iar astfel a ajuns să participe la „Miss Transilvania’. Experiența i-a deschis o mare oportunitate, iar în urma competiției, a semnat un contract cu cea mai mare agenție de modelling din București.


De aici, cariera ei a prins avânt rapid, obținând o serie de contracte de imagine importante. În egală măsură o pasiona și televiziunea, făcând tranziția nu foarte târziu pe micul ecran.

Cum a debutat Monica Bârlădeanu în televiziune

Cariera în televiziune și-a început-o pe când era studentă în anul al treilea. Monica Bârlădeanu ajungea să lucreze ca prezentatoare în anul 2002, când devine gazda emisiunii „La Strada’, difuzată pe B1 TV. A prezentat, pe rând, și „Viața în direct’ (2003) sau „Extravacanzza’ (2004).


Anul 2004 marchează un alt moment important din cariera ei, când a plecat în Los Angeles pentru a studia actoria și televiziunea. A jucat în filme și seriale importante, printre care „Moartea domnului Lăzărescu’ (2005), regizat de Cristi Puiu. Alte roluri memorabile: Ritter, în filmul Fall Down Dead (2007), rolul principal în filmul Francesca (2009), Nicoletta, în filmul Angel of Evil (2010), Eloisa, în filmul Maternity Blues (2011), Manuela, în filmul Of Snails and Men (2012), Sonia, în filmul Closer to the Moon (2013), Carla, în filmul Vlad (2019), etc.


„Am ajuns actriță dintr-un accident, eu pregătindu-mă pentru o carieră în justiție. Cât am fost în facultate, aveam o emisiune la B1 TV și am plecat în State să urmez un curs de îmbunătățire a prezenței, a gesticii etc. în fața camerelor. Cum acele cursuri erau, de fapt, cursuri de actorie, m-a prins mult jocul acesta și cinema-ul în sine. Nu m-am gândit niciodată până atunci să devin actriță, deși îmi plăceau de mică aplauzele și atenția pe care o căpătam în momentul în care spuneam vreo poezioară pe la reuniuni de familie. Tata și-a dorit însă asta pentru mine, cred, din moment ce alegerea numelui Monica a fost inspirația lui, un mare fan Monica Vitti’, a povestit actrița pentru zilesinopti.ro.


Viața privată a Monicăi Bârlădeanu. Este căsătorită cu Valeriu Gheorghiță

În ciuda notorietății de care se bucură, Monica Bârlădeanu a reușit să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor și ai presei. Este de notorietate relația actriței cu Bobby Păunescu, de care s-a despărțit în 2013, după un deceniu în care au trăit bune și rele.


Pe 5 octombrie 2024, Monica Bârlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță, cel care îi este partener de aproximativ un an. Nunta fastuoasă a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor de poveste și în prezența unor invitați importanți din domeniul politic și medical.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt), într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.

Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.


Vă mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre, a scris Monica Bârlădeanu pe Instagram.

Sursa foto: Facebook