Cum arată mormântul Denisei Răducu la șase ani de la moartea sa. Gestul neașteptat făcut Ticy, fostul ei iubit, la locul de veci

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată mormântul Denisei Răducu la șase ani de la moartea sa. Gestul neașteptat făcut Ticy, fostul ei iubit, la locul de veci. Anul acesta pe data de 23 iulie, s-au împlinit șase ani de când regretata artistă a încetat din viață, însă durerea este în continuare la fel de mare pentru cei care au cunoscut-o și au stat mulți ani alături de ea. Nu, nu doar familia o vizitează în permanență, ci și Ticy, fostul ei iubit și totodată coleg de breaslă, cu care a scos numeroase piese la începutul anilor 2000. Iată cum a fost surprins artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea știe faptul că Denisa Răducu a murit la doar 27 de ani, răpusă de o boală nemiloasă, cu care s-a luptat până în ultima clipă. Din nefericire, ea este cea care a pierdut lupta, astfel de șase ani de zile, părinții săi petrec ore bune, zi de zi, la mormântului ei, situat în satul natal. Chiar și acum, aceștia sunt devastați de durere, însă nici Ticy, fostul ei iubit și coleg de breaslă, nu a uitat-o.

whatsapp-image-2023-11-20-at-16.07.39whatsapp-image-2023-11-20-at-16.07.39

Citește și: Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi. Mesajul transmis de tatăl artistei: „Ceva mai dureros nu există'

Citește și: Cine este Mariana, tânara care seamănă izbitor cu regretata Denisa Răducu: „Sunt identice…”

Citește și: Vlad Gherman, provocat să facă o comparație între Oana Moșneagu, logodnica sa și Cristina Ciobănașu, fosta iubită: „Mi-a oferit șansa de a învăța lucruri despre mine…”

Citește și: Jean Gavril va fi tată a doua oară! Soția lui, Bianca, este însărcinată: „Nu este o surpriză, a fost planificat. Suntem entuziasmați'

Cum arată mormântul Denisei Răducu la șase ani de la moartea sa

Recent, Ticy a mers la mormântul Denisei Răducu, chiar în satul ei natal, acolo unde a aprins mai multe candele și a lăsat un buchet frumos de flori. A filmat întreg momentul fără a ezita, mai ales că a scos o melodie chiar în amintirea ei, despre ce înseamnă viața, de fapt. În clipul video postat se poate vedea cât de frumos și îngrijit este mormântul regretatei artiste, de unde nu lipsesc florile, lumânările, jucăriile, obiectele ei preferate, cât și numeroasele imagini cu ea.

Este de la sine înțeles, faptul că părinții Denisei Răducu se implică constant și au grijă să păstreze vie amintirea fiicei lor. Fiecare obiect este așezat strategic, iar tablourile cu chipul îndrăgitei artiste sunt răspândite peste tot la mormântul ei, fiind un loc încărcat cu multă durere și suferință pentru cei dragi ei.

Gestul neașteptat făcut Ticy, fostul ei iubit, la locul de veci

Vizita lui Ticy la mormântul Denisei Răducu a impresionat pe toată lumea, mai ales că acesta nu a fost de unul singur, ci cu fiul său, după cum se poate observa în imagini, dar și cu încă o persoană, cel mai probabil soția lui, care a filmat întreg momentul. Este clar un gest de iubire și respect pentru artista îndrăgită cu care a scos numeroase melodii și a traversat o perioadă frumoasă din viața lui. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut clipul video devenit viral, astfel că secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt.

'Cineva care nu a uitat-o! Bravo! Ce gest frumos! Mai rar oameni ca și tine! Dumnezeu să o ierte! Ce gest minunat! Bravo, tinere! Se vede că ați avut o relație frumoasă! Un gest demn de respect!', sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la clipul video.

Cine este Mariana, tânara care seamănă izbitor cu Denisa Răducu

Din nefericire, de șase ani Denisa Răducu nu mai este printre noi, însă fanii au avut un șoc când au cunoscut pe Tiktok o tânără care seamănă leit cu ea. Nimănui nu i-a venit a crede, însă aceasta postează numeroase clipuri video cu ea, în care se poate vedea că nu este nimic trucat, ci pur și simplu, seamănă foarte mult cu regretata artistă. Mariana are părul la fel ca Denisa, aluniță deasupra buzelor și multe semne care par a fi identice, astfel că internauții nu au putut să nu reacționeze.

‘Denisa și-a lăsat urma pe pământ, să ne amintim de ea’ / ‘Mi s-a făcut pielea de găină’ / ‘Băi, ce m-am speriat’ / ‘Seamănă leit’ / ‘A scos Denisa piesă nouă/ Sunt identice’ , sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Sursă foto: TikTok / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton