Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 14 ani de când a murit. Cei doi copii o vizitează mereu

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 14 ani de când a murit. În anul 2009, Florin Salam și cei doi copii ai săi traversau clipe de coșmar, asta fiindcă Ștefania, cunoscută drept Fănica, cea alături de care 'Regele manelelor' și-a întemeiat o familie era înmormântată cu mare durere, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam, cei doi copii ai lor, cât și întreaga familie, au suferit enorm după pierderea Fănicăi, astfel că nici după 14 ani de la moartea ei nu au uitat-o. Deseori, atât Betty Salam, cât și fratelei ei, Dani, postează poze cu ea în mediul online. De asemenea, mormântul ei este foarte bine îngrijit și atât ei, cât și Florin Salam, merg în permanență să o viziteze la locul de veci.

whatsapp-image-2023-12-12-at-12.24.18whatsapp-image-2023-12-12-at-12.24.18

Citește și: De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica: „Tot ce s-a întâmplat atunci am văzut pe internet'

Citește și: Cine este Florin Salam. Tot ce nu știai despre el: biografie, familie, carieră și drama care i-a marcat viața

Citește și: Cum s-au cunoscut Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și cum a fost la prima lor întâlnire: „A doua zi am fost la mănăstire, un călugăr ne-a spus că…'. Artista nu voia o relație cu el, la început

Citește și: De ce Mădălin Ionescu a fost dat afară de la Acces Direct: „Nu au putut să gestioneze scandalul imens'. Prezentatorul TV s-a răzbunat pe șefii trustului

Cum arată mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la 14 ani de când a murit

Recent, fiul lui Florin Salam din căsnicia lui Fănica, Dani Stoian, a mers la mormântul mamei sale, moment pe care l-a imortalizat pe rețelele de socializare. Fanii săi și toți cei care-l urmăresc nu au putut rămâne indiferenți, astfel că videoclipul a ajuns imediat viral. Din momentele prezentate se poate vedea clar cât de bine este îngrijit locul de veci al Fănicăi.

Ce-i drept, Florin Salam și cei doi copii ai lor au avut grijă ca totul să arate impecabil. Nu lipsesc nici pozele și tablourile cu ea, cu Florin Salam sau în formula completă de familie, cum erau înainte de această tragedie. De asemenea, cavoul este decorat cu numeroase decorațiuni de Crăciun, puse recent, cât și multe luminițe, pentru a avea mereu parte de lumină.

Betty Salam, gest emoționant în memoria regretatei sale mame

Avea doar 7 ani când mama ei, Fănica, așa cum o alintau apropiații, s-a stins din viață pe urma unei hepatite cronice, cu care nu s-a mai putut lupta. La doar 27 de ani a plecat în Ceruri, astfel că de atunci, atât Betty Salam, cât și fratele ei, Dani, au rămas în grija tatălui lor. Zi de zi își amintesc de ea, astfel că recent Betty a scos o melodie în memoria ei, cu o semnificație aparte, având parte de toată susținerea tatălui ei.

Florin Salam a trecut cu greu peste moartea Fănicăi

Florin Salam a vorbit de mai multe ori despre moartea Fănicăi, femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, înainte de a pierde lupta cu boala. De mai mulți ani și-a refăcut viața amoroasă alături de Roxana Dobre, actuala lui soție, având o familie frumoasă împreună, însă a suferit enorm după moartea Ștefaniei sau Fănicăi, așa cum o alinta el.

„Și-a revenit foarte greu, da.(…) Pe tatăl meu cred că îl iubește foarte mult Dumnezeu pentru că el în momentul ăla nu și-a mai dorit nimic pentru că a simțit că a pierdut totul. Dar ori Dumnezeu, ori ea, ori ea împreună cu Dumnezeu i-au dat o puterea tatălui meu.

Parcă s-a ridicat și mai mult, a avut cea mai mare ambiție pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata s-a terminat, nu mai e bun de nimic, ca a luat-o pe drumuri greșite, iar exemplul ăsta, de la el l-am luat’, povestea Betty Salam în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram / Facebook / tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton