Cum arată Narcisa Birjaru la trei ani de când a câștigat Chefi la Cuțite. A împlinit 27 de ani și a surprins fanii cu apariția ei: „Vă mulțumesc tuturor pentru urări!”

 Ifrim Georgiana
.

Narcisa Birjaru a devenit cunoscută în 2021, an în care a participat la Chefi la cuțite și a reușit, prin muncă și talent în bucătărie, să intre în posesia marelui premiu. Au trecut câțiva ani de atunci, însă concurenta nu și-a abandonat pasiunea, nici visul de a-și deschide propriul restaurant. Zilele trecute, Narcisa Birjaru a împlinit 27 de ani, prilej cu care a postat o imagine recentă cu ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru a fost concurentă la Chefi la cuțite, sezonul 9, unde a demonstrat că se pricepe de minune în bucătărie. Jurații au remarcat-o încă de la preselecții și o figură la fel de bună a făcut și la probele din bootcamp. În final, tânăra a ajuns în echipa lui Cătălin Scărlătescu și a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

nar10nar10

Citește și: Narcisa Birjaru, apariție rară alături de soțul ei. Cum arată acum câștigătoarea Chefi la Cuțite

Citește și: Narcisa Birjaru și Alex Turcitu au împlinit 10 ani de căsătorie. Mesajul emoționant postat de câștigătoarea Chefi la Cuțite

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au reunit familiile pe litoral. Cum se înțeleg părinții celor doi: „Am sărbătorit-o pe mama”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat faliment cu afacerea cu haine: „Ne-am băgat pe o zonă, pe care nu o cunoașteam atât de bine”

Cum arată Narcisa Birjaru la trei ani de când a câștigat Chefi la cuțite

Odată încheiată competiția culinară, Narcisa Birjaru s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a angajat la restaurantul hotelului lui Cristi Borcea din stațiunea Olimp. Încă nu a reușit să-și deschisă propriul restaurant, însă, cu siguranță, nu a abandonat acest vis.

Spre dezamăgirea fanilor, câștigătoarea show-ului culinar a devenit o prezență rară în social media. Totuși, la aniversarea de 27 de ani, Narcisa Birjaru a postat o fotografie recentă cu ea și le-a mulțumit fanilor pentru urările primite: „Vă mulțumesc tuturor pentru urările frumoase. Vă pup'.

Fosta concurentă s-a schimbat vizibil din punct de vedere fizic, la trei ani de când a câștigat Chefi la cuțite, însă nu a renunțat la părul lung, nici la piercing-ul de deasupra buzei. Nu putem să nu-i remarcăm tonusul bun și faptul că a pierdut câteva kilograme.

Narcisa Birjaru s-a căsătorit la 14 ani

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite, s-a căsătorit la o vârstă fragedă, pe când avea numai 14 ani. Nu și-a regretat în nicio clipă decizia, relația cu soțul ei fiind la fel de bună și azi, după mai bine de 10 ani de relație.

„M-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am norocul să am niște părinți foarte deschiși, care au încredere totală în mine. Și ei, ca și mine, s-au căsătorit tot devreme, pe la vârsta de 15 ani. Anul acesta împlinesc 26 de ani de căsătorie și sunt la fel de uniți ca în prima zi.

Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate. Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu', spunea fosta concurentă cu câțiva ani în urmă.

Sursa foto: Instagram

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton