Cum arăta Nicoleta Luciu la începutul carierei. S-a iubit cu Dinu Maxer și a pozat dezbrăcată în PlayBoy

 Ifrim Georgiana
.

Nicoleta Luciu, 43 de ani, s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, însă rămâne în amintirea publicului datorită rolurilor din telenovele și a activității în televiziune. A debutat pe micul ecran în urmă cu mai bine de 20 de ani, în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu, de la Antena 1. Voluptoasă și de o frumusețe răpitoare, a câștigat rapid simpatia telespectatorilor și a fost considerată, multă vreme, una dintre cele mai sexy vedete din România. Iată imaginile cu Nicoleta Luciu la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu și-a început cariera în modelling la 16 ani și a devenit cunoscută publicului larg în 1999, după câștigarea titlului de Miss România. Au urmat diferite proiecte în televiziune și actorie, fiind recunoscută pentru rolurile din telenovelele „Iubire ca în filme', „Lacrimi de iubire', „Inimă de țigan'. De-a lungul carierei, a avut mai multe pictoriale provocatoare în Playboy, punând pe jar imaginația bărbaților. Formele apetisante și atitudinea senzuală au clasat-o în rândul celor mai râvnite vedete din România.

ni20ni20

Citește și: Vedete din showbiz-ul românesc care au apelat la fertilizarea în vitro pentru a deveni mame. Nicoleta Luciu, Cristina Spătar și Gabriela Cristea sunt pe listă

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani, după ce a slăbit 15 kilograme: „De nerecunoscut…” Fanii au fost surprinși de schimbarea ei radicală

Citește și: Cum a fost relația de prietenie dintre Ramona Bădescu și Toto Cutugno: „A fost la mine acasă, părinții mei l-au cunoscut. Era un om deosebit, un om simplu”

Citește și: Vincent Cassel s-a despărțit de Tina Kunakey, soția mai tânără cu 30 de ani, și s-a cuplat cu un model brazilian. Cum a fost fotografiat cu noua iubită

Cum arăta Nicoleta Luciu la începutul carierei

Nicoleta Luciu și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu mai bine de două decenii, pe când era asistentă în emisiunea lui Horia Brenciu, „Neatza în Epoca de piatră’. Era tânără, talentată și plină de carismă, calități care i-au adus, mai apoi, diferite proiecte pe micul ecran. Privind imaginile de atunci, putem spune că Nicoleta Luciu a rămas neschimbată, ea însăși recunoscând că a apelat la injecții cu botox pentru a-și menține fermitatea pielii.

„Mi-aduc aminte cu plăcere de matinalul realizat la mare alături de Horia Brenciu, „Neatza în Epoca de piatră’. Ne-am distrat foarte mult la filmări, iar despre Horia Brenciu pot spune că este un tip genial’, a declarat vedeta, acum ceva timp, pentru tvmania.ro.

Nicoleta Luciu a pozat de mai multe ori în PlayBoy

De-a lungul carierei, Nicoleta Luciu a avut mai multe pictoriale în PlayBoy. Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, Dinu Maxer, fostul ei iubit, a comentat aparițiile provocatoare ale actriței, arătându-se dezamăgit de rezultatul final.

„Mulți ar zice că din cauză că am acceptat să pozeze în Playboy (n.r. – s-au despărți). Cred că e momentul să-i dau o replică lui Boerescu, care a scris în cartea lui și a avut ceva cu mine. Când a avut Nicoleta prima ședință foto (n.r. – în Playboy), odată ce eu mi-am dat acceptul la ședința foto, am vrut să iasă ceva mișto. Mi-a zis (Boerescu): „Nu, tu nu vii'.

Nicoleta a fost extrem de stresată, prima ședință a fost varză. Aveau politica lor. Ce m-a deranjat este că Silviu Boerescu că am fost atât de gelos, încât nu am lăsat-o. Exact invers. Eu mi-am dat acceptul, am vrut să iasă un editorial senzațional, eu nu m-am putut uita la editorialul ăla, eu știind cum e Nicoleta și cum a apărut. Efectiv nu mi-a plăcut. Îi făceam eu poze mai bune, în casă. Nu mi-a plăcut deloc… din cauză că a fost timorată ea…Plus că a fost o ședință foto „cu perdea', nu s-a arătat tot. Am fost acuzat pe nedrept de el și chiar mă deranjează lucrul, a furnizat niște date false, dar nu am apărut în presă pentru că eram căsătorit cu Deea și nu mi-am permis să vorbesc de cealaltă relație' a declarat Dinu Maxer, la emisiunea Cristinei Șișcanu.

Ce operații estetice are Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a recunoscut, de-a lungul timpului, că a apelat la injecții cu acid hialucronic și botox. După ce a adus pe lume tripleții, actrița și-a făcut o operație de mărire a sânilor, pentru a le reda aspectul frumos și ferm. Mulți au apostrofat-o că s-a schimbat total și că a exagerat cu vizitele în cabinetul medicului estetician.

Îmi fac injecții cu aminoacizi, iar la Sf. Gheorghe fac Scarlett-ul, un aparat cu 25 de ace, care intră toate în piele și stimulează colagenul. După cinci ședințe, întinerești între cinci și zece ani. Trebuie să fac cinci ședințe, fiecare de o oră, o dată pe lună. Iar o singură ședință e 250 de euro. Vreau să o egalez pe chinezoaica de 67 de ani, care arată de 30. Dacă ea poate, putem și noi, europenele. Acum să vedem cum va fi peste încă zece ani. În general, am și mare grijă ce mănânc. Eu am avut probleme cu îngrășatul. Când am citit că lactatele și carnea te îmbătrânesc, am zis stop. Și nu mai mănânc de vreo patru ani. Carne mai gust când mai fac perișoare sau când gătesc', a spus vedeta, potrivit impact.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton