Cum arată acum nepoții Mariei Ciobanu. Ionuț Dolănescu: „A cântat în duet cu Iancu, fiul meu cel mic, de ziua ei”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată nepoții Mariei Ciobanu. Pe 3 septembrie, interpreta de folclor românesc a împlinit 85 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de fiul ei, Ionuț Dolănescu, dar și de copiii artistului. Într-un interviu recent, acesta a făcut câteva dezvăluiri despre pasiunile celor mici, susținând că mezinul familiei a dezvoltat o pasiune puternică pentru muzică și ar putea urma o carieră în acest domeniu. Iată declarațiile fiului Mariei Ciobanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum nepoții Mariei Ciobanu. Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România, având o carieră care se întinde peste 50 de ani. În plan personal, acesta are trei copii și șase nepoți cu care se mândrește. Recent, cei doi fii ai lui Ionuț Dolănescu și-au sărbătorit zilele de naștere. Vlad, fiul cel mare ar artistului, a împlinit 14 ani, iar Iancu, mezinul familiei, a împlinit 8 ani. Într-un interviu recent, artistul a vorbit despre revederea dintre mama sa și cei trei copii ai săi, dar și despre pasiunile celor mici.

ciobanu-1ciobanu-1

Cum arată nepoții Mariei Ciobanu. Cu ocazia zilei sale de naștere, interpreta de folclor românesc a fost sărbătorită în familie. Aceasta a avut parte de un moment emoționant, atunci când a cântat în duet cu fiul cel mic al lui Ionuț Dolănescu.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu a dat-o de gol:„E și pe placul ei'

Citește și: Cât îl costă pe Ionuț Dolănescu renovarea casei moștenite de la tatăl lui:”Mi-am vândut o proprietate ca să fac rost de bani”

Citește și: Horoscop BANI și SUCCES 24-30 octombrie 2022.Influențe în casa banilor!

Citește și: Ramona Gabor și-a făcut o nouă intervenție estetică. Ce i-a cerut medicului înainte de procedură:„Scopul meu este să…'

Cum arată acum nepoții Mariei Ciobanu

Ionuț Dolănescu a făcut câteva dezvăluiri despre fiica și cei doi băieți ai săi. Cei trei au studiat muzica, însă numai mezinul familiei pare că se îndreaptă către o carieră în acest domeniu.

„Cu Doiniţa, soţia mea, împart o frumoasă poveste de dragos­te. Suntem de cincisprezece ani împre­ună, și cred că Dumnezeu mi-a trimis-o în dar. Ştiu că nu există căsnicii per­fecte, de aceea mă feresc de termeni din aceştia mari, dar noi chiar suntem foarte fericiţi. Zilnic îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne creştem copiii împreună, în pace şi înţelegere, că soţia mea este alături de mine în viaţă şi pe scenă, că mă înţelege chiar şi când sunt mai dificil.

Vlad are paisprezece ani, a studiat pian şi vioară, dar interesele lui sunt mai degrabă către IT, ca majoritatea adolescenților din ge­ne­rația lui. Ioana Maria are 12 ani, studiază vioa­ra, am cântat îm­preună pe scenă, dar încă nu-mi dau seama dacă muzica îi va fi şi carieră. În schimb, mezinul, Iancu, cântă la pian, dar şi cu vocea, la numai opt ani. În el văd, parcă, cea mai aprinsă flacără în ceea ce priveşte muzica', mai spune Ionuț pentru formula-as.ro.

Artista și-a revăzut nepoții de ziua sa

Vara trecută, Maria Ciobanu a petrecut câteva zile în România. Pe 3 septembrie, artista a împlinit 85 de ani și a fost sărbătorită în familie. Ionuț Dolănescu a povestit că mama sa a cântat în duet cu fiul său cel mic, un moment extrem de emoționant pentru cei prezenți.

„Mulţumesc lui Dumnezeu, mama e bine. Trăieşte la Los Angeles, e sănătoasă, are mintea limpede ca un cristal, se bucură de nepoţi şi e foarte activă la 85 de ani. A fost în ţară vara aceasta, iar de ziua ei, pe 3 Septembrie, ne-am adunat să o serbăm în familie. N-a fost mare petrecere. Am sărbătorit între noi, iar la un moment dat, a cântat în duet cu Iancu, fiul meu cel mic. Vă imaginaţi câte lacrimi s-au scurs.

Nu trece o zi fără ca mama să nu cânte, fie şi doar în casă. Ce m-am bucurat de curând să primesc o înre­gistrare făcută cu telefonul de un enoriaş al unei biserici româneşti din Los Angeles, unde mama a cântat la slujbă. A făcut-o perfect, de parcă timpul nu a trecut peste vocea ei', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton