Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România”, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România', la 19 ani. Noelle, fiica celebrei creatoare de modă Ingrid Vlasov și a fotomodelului Marian Nedelcu, a impresionat pe toată lumea cu frumusețea ei. Încă de când avea 4 ani, tânăra făcea senzație pe podium. În urmă cu câteva luni, ea a împlinit 19 ani, iar viața ei a cunoscut diverse schimbări. Iată cu ce se ocupă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România', la 19 ani. Noelle, fata lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu, a rămas cunoscută de public drept „cel mai frumos copil din România', după debutul ei spectaculos în lumea modei. Aceasta a urcat prima dată pe podium la vârsta de 4 ani, iar de atunci a înțeles că acesta e drumul pe care vrea să-l urmeze în viață.

noelle-vlasov-2noelle-vlasov-2

Citește și: Victoria Răileanu a fost în pericol să piardă a doua sarcină: „Am avut două sângerări puternice. M-am simțit foarte vinovată'. Actrița va naște curând o fetiță

Citește și: Cea mai bună ținută de până acum! Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta purtată în vizita diplomatică din Coreea de Sud: „Un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil…”

Citește și: Cristina Șișcanu câștigă mai mulți bani decât Mădălin Ionescu, dar crede că bărbatul trebuie să fie stâlpul casei: „Regulile diferă de la cuplu la cuplu”

Citește și:Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomy: „Mi-a interpretat piesa Salcia de vreo două ori. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca Florin și ca Naomy”

Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România', la 19 ani

Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România', la 19 ani. Creatoarea de modă Ingrid Vlasov a învățat-o de mică pe fiica ei, Noelle, să fie cochetă. Aceasta o machia zilnic pe tânără, încă din adolescență, și a fost întotdeauna sigură că fata ei s-a născut să fie model.

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă’, declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei, Noelle, nu împlinise nici 14 ani, conform Libertatea.

Noelle Vlasov s-a stabilit în Londra

Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România', la 19 ani. Așadar, Noelle Vlasov a făcut primii pași în modelling încă de la o vârstă fragedă. A participat până acum la diverse prezentări de modă și îi place să se machieze și să dea o „tușă de eleganță' ținutelor ei.

„Mă machiez pentru că am crescut în mediul ăsta la Paris, la prezentări, unde am cunoscut unii dintre cei mai mari make-up artişti. Nu mă consider extravagantă. Consider pur şi simplu că mă îmbrac altfel. Tot timpul dau o tuşă de eleganţă ţinutelor mele, mai ales la şcoală', povestea Noelle Vlasov, mai demult.

Noelle Vlasov a devenit vegană

Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România', la 19 ani. Noelle Vlasov nu mai locuiește de ceva timp în România. S-a mutat la Londra pentru studii și e mulțumită cu alegerea sa. Tânăra e pasionată de actorie și regie, însă marea ei dragoste rămâne moda. Aceasta a decis să se mute singură, deși îi duce dorul mamei ei, chiar dacă vorbesc în fiecare zi la telefon.

Noelle Vlasov a mai făcut o schimbare importantă în viața ei, atunci când a ales să devină vegană. Aceasta povestea acum șase ani că a luat această hotărâre din dorința de a proteja animalele.

„Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu.

Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană, m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am și făcut.

Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor. Cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane', povestea ea.

Sursă foto: Instagram, Arhivă viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton