Cum arată noul apartament al Ralukăi. Are bucătărie open-space, cu tavan industrial, și terasă: „Mă bucur de canapeaua mea extra mega comodă și...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată noul apartament al Ralukăi. Raluka este una dintre cele mai cunoscute și bine cotate artiste de la noi din țară. De curând, căntăreața a devenit proprietara unei noi locuințe și le-a arătat fanilor cum arată căminul ei. Solista a primit-o în vizită pe buna ei prietenă, Ana Baniciu, făcându-i turul apartamentului spațios. Iată cum arată nouă casă a Ralukăi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată noul apartament al Ralukăi. Raluka, pe numele ei real Alexandra Raluca Nistor, și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă, iar în adolescență câștiga deja primii bani de buzunar. La 19 ani, a obținut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, apoi a câștigat marele trofeu la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu'. Pe lângă cariera de succes în muzică, Raluka s-a remarcat și în lumea televiziunii și a câștigat, împreună cu Ana Baniciu, premiul cel mare în emisiunea „Asia Express', sezonul 1.

ra01ra01

Citește și: Cum a scăpat Raluka de acnee, după numeroase tratamente fără rezultat: „E un subiect foarte sensibil. Am luat antibiotic 8 luni în fiecare zi. Am făcut tot ce…'

Citește și: Motivul pentru care Raluka preferă bărbații mai în vârstă: „Nu e ușor cu mine, credeți-mă” / Actualul ei iubit e mai mare cu 20 de ani decât ea

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Melissa are 20 de ani

Citește și: „Veți dispărea la fel ca acidul din buze. Să nu credeți că a fi la televizor vă face să fiți niște vedete…'. Florin Ristei, mesaj tăios pentru concurentele și ispitele de la Insula Iubirii

Cum arată noul apartament al Ralukăi

De curând, Raluka și-a achiziționat o nouă locuință și le-a făcut fanilor un tur virtual al acesteia. Solista a primit-o în vizită pe Ana Baniciu, cea cu care a făcut echipă în emisiunea „Asia Epress', iar fiica lui Mircea Baniciu și-a complimentat prietena pentru modul în care a ales să-și decoreze locuința.

Internauții au remarcat living-ul artistei, amenajat într-un stil minimalist, cu o bucătărie open-space. Raluka a optat pentru plante decorative, în timp ce tavanul are un design industrial, lucru remarcat și de buna ei prietenă.

„Ieri seară am vizitat-o pe Ralu în căsuța ei cea nouă!Ne-am bucurat tare… se și vede', a scris Ana pe Instagram,

Cea mai nouă achiziție a artistei este o canapea extrem de spațioasă, într-o nuanță de gri: „Astăzi, după mult timp, nu fac nimic! Mă bucur de liniște (în cazul în care nu se ivește ceva așa din senin) și de canapeaua mea extra mega comodă pe care o ador'.

Apartamentul Ralukăi este dotat cu o terasă spațioasă

După ce a întâmpinat-o pe prietena ei, Raluka și Ana Baniciu au petrecut timpul în terasa spațioasă a apartamentului. Artista și-a amenajat un adevărat spațiu de relaxare, unde se regăsesc o măsuță și scaune cu perne.

La început de carieră, Raluka a locuit într-o garsonieră situată în Capitală. După ani de muncă, artista și-a cumpărat căminul visurilor ei, un spațiu decorat după propriile preferințe.

„Prima mea casă în București a fost o garsonieră. În Tei mai exact. Era garsoniera unui unchi și a unei mătușe și am stat acolo împreună cu Laura Roșca, MC Lala acum, vreo doi-trei ani, cam așa.

Eram mai mult plecată de acasă, nu stăteam să mă văd foarte de des cu colega mea de cameră. La noi acasă nu se făceau petreceri, nu se făcea nimic. Nu eram triste, eram doar muncitoare. Făceam bani. Făceam bani înainte, nu ca acum. Dar chiar era frumos. Nu aveam atât de multe obligații', a povestit Raluka pentru Libertatea în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton