Cum arată astăzi Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan: „De 23 de ani este umbra mea”. Revine într-o emisiune televizată, alături de impresară

 Ifrim Georgiana
.

Nuți, bona angajată de Anamaria Prodan, se pregătește să revină în televiziune, după o lungă perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Elena Fulgeanu, pe numele din buletin, s-a retras din familia impresarei de ceva timp și locuiește în străinătate alături de Victor, iubitul ei. Iată cele mai recente imagini cu Nuți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nuți, fosta angajată a Anamariei Prodan, a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după aparițiile TV alături de celebra impresară. Era o prezență constantă în reality show-ul care se difuza cu ani în urmă și s-a ocupat de creșterea lui Bebeto, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf. În emisiunea lui Dan Capatos, Elena Fulgeanu și Anamaria Prodan au avut o revedere emoționantă, iar fosta ei angajată și-a anunțat revenirea pe micile ecrane.

nut14nut14

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan. A plecat din familia Reghecampf

Citește și: Cum a fost surprinsă bona Nuți, în timp ce Anamaria Prodan e plecată în Dubai, cu iubitul. Imagini cu angajata impresarei

Citește și: Medana, dezvăluire neașteptată la 4 luni de la nunta cu Alin Oprea: „Îmi fusese mereu antipatic”. Ce a povestit soția artistului despre prima lor întâlnire

Citește și: Culiță Sterp face topul concurenților de la Survivor All Stars: „Eu pe Iancu îl văd cel mai bun de acolo, urmat de…”. Cine consideră artistul că sunt cei mai slabi Faimoși și Războinici

Cum arată astăzi Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan

Nuți a început să lucreze pentru familia Reghecampf pe când avea 23 de ani. A însoțit-o pe impresară în toate destinațiile în care a mers de-a lungul timpului, iar la un moment dat, emigrase în Emiratele Unite Arabe. Prezentă într-o emisiune TV alături de Anamaria Prodan, Elena Fulgeanu și-a anunțat revenirea pe micile ecrane, în proiectul „Punct și de la capăt'. Tânăra a avut o apariție elegantă în platoul de televiziune, într-o cămașă albă și pantaloni negri, plisați.

Anamaria Prodan spune că Nuți a devenit parte din familie și îi este recunoscătoare pentru educația pe care le-a oferit-o copiilor ei.

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea', a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Bona Nuți revine pe micile ecrane

Anamaria Prodan a anunțat debutul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Punct și de la capăt', de la Antena Stars. Se pare că Nuți va apărea în câteva dintre edițiile show-ului, după o lungă perioadă în care s-a retras din televiziune.

„Acesta chiar este proiectul de suflet. Am filmat peste tot pe unde am colindat. În America, am filmat fiecare moment important din viața mea. Propunerea reality show-ului a venit atunci când chiar aveam ceva de spus, când îmi revenisem fabulos.

Mi-a fost dor și le-a fost dor, culmea și copiilor. De acum încolo vacanțele sunt cu camerele după noi', a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton